” Flip dan pandai berenang bukan biasa-biasa Matin ni.. ” – Netizen

Video Anak Shuib Sepahtu, Ariq Matin Membuat Terjunan Papan Anjal Raih Pujian Ramai. Wah, Hebat Sangat Ni Matin. Part Matin Minta Semua Diam Tu Lawak Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram Shuib Sepahtu, p0sting terbaru yang dikongsikan telah meraih perhatian ramai. Shuib telah berkongsi sebuah video yang memaparkan aksi anaknya, Ariq Matin membuat terjunan.

Shuib pada ketika ini sedang membawa ketiga-tiga orang anaknya pergi bercuti. Pastinya video yang dikongsikan ini merupakan salah satu tempat percutian mereka. Matin yang lengkap berpakaian renang ingin melakukan aksi terjunan di papan anjal.

Apa yang mencur1 perhatian ialah terjunan Matin ini bukan biasa-biasa. Matin terjun dari aras yang agak tinggi juga bagi seorang kanak-kanak. Namun dapat dilihat Matin mempunyai tahap keyakinan yang tinggi dan tidak gayat.

Sebelum terjun, Matin meminta hos yang berada di situ untuk senyap sambil meletakkan jarinya di mulut. Gelagat Matin ini sudah cukup menghiburkan dan apabila Matin melakukan terjunan, ramai penonton bersorak. Wah, memang hebat.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang memuji aksi terjunan hebat Matin yang memuk4u. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Lawak la matin ni.. Haha Matin ni mmg selamber dia jer.. siap suruh emcee diam.. ad0iiilah Matin.. Selamba disuruhnya diam.. “

” Haha p0wer lah matin.. bertambah yakin sebab ramai bg sorakan tu.. Paling last tangan tu.. thumbs up ¬†wlaupun tak bole balas ayah dia ckp apa.. “

” Peh, aq susah nk tempuh gayat, nk feel keseronokan mcm nih dgn kawan pun tk dpt.. Matin hebat.. “

” Beraninya matin, ni kalau ak mahu kaku kat atas tu.. Dahla comel.. Lawak pulak tu.. Pandai berenang pulak.. awak mmg hensem matin.. “

” Flip dan pandai berenang bukan biasa2 matin nii.. Pndai berenang mateen.. Menurun lucu nya dari bapak ye.. “

” Like father , like son.. Muka tu main peranan ehh. Hebatt matin.. Matin matin, klu tak lawak bukan matin lah.. “

” Perghhh.. ib da leh masukkn matin kelas renang.mane tsu leh jd perenang negara. hebat bakat dia ib.. D4sat la matin.. “

Wah, nampaknya Matin juga mempunyai bakat terpendam seperti abangnya juga. Tidak mustahil jika bakat Matin ini digilap boleh menjadikan Matin seorang penerjun yang professional. All the best Matin, Matin anak yang hebat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shuib Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan