” Finally such a handsome boy, sedap namanya.. ” – Netizen

Akhirnya Zahirah Macwilson Dan Aiman Hakim Ridza Kongsi Wajah Penuh Anak Lelaki Mereka. Wah Comelnya Little Dimples, Nama Pun Sedap Disebut. Hidung Mancung, Comel Sangat !!

Pada awal Januari yang lalu, pasangan romantis Aiman Hakim Ridza dan Zahirah Macwilson selamat menimang cahaya mata pertama mereka. Hanya mengkhabarkan berita gembira itu setelah beberapa hari selepas kelahiran, wajah si kecil juga dikongsikan hanya sebahagian wajahnya.

Peminat setia pasangan ini sememangnya teruja untuk melihat wajah si comel ini. Memiliki sepasang lesung pipit, bayi lelaki ini hanya dikongsikan bahagian kaki sahaja pada beberapa perkongsian terdahulu.

Meninjau akaun Instagram Zahirah dan juga Aiman, baru sahaja beberapa minit yang lalu dimuatnaik gambar terkini anak sulung mereka ini. Mengumumkan nama bayi ini sebagai Isaac Raees, wajah penuh Isaac juga turut dipaparkan.

Wah memang comel sekali si lesung pipit ini, wajahnya nampak seperti daddynya sahaja. Dengan mata hitamnya yang bulat, Isaac juga memiliki rambut yang lurus. Bibir pun sejemput sahaja si Isaac ini, pasti kacak seperti daddy nanti.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian terdahulu Zahirah yang menunjukkan wajah mereka bertiga untuk kali pertama dipaparkan kepada peminat. Perfect family !

Perkongsian Zahirah ini mendapat tumpuan daripada peminat. Wah akh1rnya wajah si kecil ditunjukkan juga. Nama pun indah sahaja si lesung pipit ini dan antara komen-komen peminat :

” Finally such a handsome boy. So cute la little dimple, dah besar nanti mesti dagu runcing ni. Adorable sangat.. “

” Awww he is so adorable baby. Muka mummy sangat, handsomenya dia. Comel sangat Isaac.. Mesti viral gambar baby ira ni pasni.. “

” Handsome boy, muka Aiman sangat. Hello handsome Isaac Raees, Capricorn baby boy.. Pipi bamb4m tu ger4m tengok.. “

” Ya Allah, comelnya.. Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh Isaac. Muka daddy sebijik, maniss.. “

” Seriously handsome boy, sedap nama nye. IRAH.. tak sabar nak tengok video gelagat Isaac. Tergug4t hati tengok Isaac.. “

” Ala kecik kecik dah nampak tampan. Cantik nama anak Ira, that lil chin there, so cute. Mancung hidung dia, very good looking la baby.. “

” Hi Rees, cutenya awak, Nak dagu tu. Handsome boy, muka macam daddy dia la. Ready to break heart.. “

Alhamdulillah sudah 2 bulan usia Isaac Raees dan permintaan peminat untuk melihat wajah si dimples ini tercapai sudah. Semoga Isaac membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang soleh untuk mommy dan daddy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahirah Macwilson, IG Aiman Hakim Ridza, IG Isaacraees

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..