Connect with us

Artis / Selebriti

” Ernie dengan Syamel dah terbang sampai ke awan tu.. ” – Netizen

Ditanya Mengenai Anak Saudara, Ini Respon Anuar Zain Mengenai Ernie Zakri Dan Syamel. Anuar Pecah Rahsia Tentang Ernie Dan Syamel. Wah Siap Nak Bermanja Pun Ada Take Turn Yer, Hehe !!

Meninjau ke akaun TikTok SinarMy, perkongsian sebuah video temuramah bersama Anuar Zain telah meraih perhatian ramai. Dina Nadzir telah bertanya kepada Anuar mengenai pandangan terhadap anak saudaranya iaitu Ernie Zakri.

Anuar Zain sering dilihat di media sosial seolah-olah sangat bangga dengan anak saudaranya itu dan Anuar dengan pantas menjawab ianya sangat benar. Anuar turut menganggap Syamel sebagai anak saudaranya juga kerana sudah menjadi satu keluarga.

Menurut Anuar, pasangan ini sangat penuh dengan kasih sayang dan kedua-duanya sangat bagus apabila membuat persembahan. Tidak kira apa jua persembahan mereka, Ernie dan Syamel akan melakukan yang terbaik dan sepenuh hati.

Perkongsian video ini telah menerima lebih empat ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Beruntung buat Ernie dan juga Syamel kerana mempunyai seorang bapa saudara yang begitu ikhlas dan menyayangi mereka.

Jom tonton video di bawah :

@sinar_my

Sweetnya Anuar Zain. Macam-macam pujian untuk anak-anak buahnya Ernie & Syamel 😍 Dua-dua manja rupanya! Hehe #SINARKongsi #xyzbca #fypシ #trending #BorakSelebriti #selebritimalaysia

♬ original sound – SINAR – SINAR

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen apabila mendengar jawapan Anuar. Antara komen-komen yang diberikan :

” Ada anak buah Anuar Zain aktif kt tiktok. Lupa nama dia. And dia sedap jugak nyanyi. Pernah nmpk Anuar komen yg sweet2 kt anak buah dia.. “

” Anuar zain ni lahai.. suara bercakap pun sedap.. tu belum dia nyanyi lagi.. they both come from love thats why they are full of love as well.. “

” Erni ngan syamel dah terbang² sampai ke awan tu.. weh.. klw ad depan mata aku mmg speechless weh .aku leh tergamam oi.. “

” Coming from the legendary Anuar Zain kot.. Nmpk berisi dh muka abg nuar.. Smart.. hensem and a great singer.. Bestnya dapat uncle macam ni.. “

” Syamel baik sgt in person. jumpa dia sblm masuk AF. naturally nice people. btul.. abg nuar belum tengok bang mel buat muka blur.. “

” Kenapa pg td kiteorg cari radio sinar keluar ulangan lama..ke kiteorg salah cari.. Syg anak buah kdg2 mcm anak sendiri. Sy ambk tahu anak buah sama jek mcm anak kandg.. “

” Dulu tak nampak sangat kehandsomeman ni. bila makin berusia, makin hot pula.. ramai nantikan anak syamel dan ernie start menyanyi huhu… “

Ternyata hubungan keluarga ini sangat rapat dan penuh dengan aura positif. Pujian yang diberikan oleh Anuar ini sangat ikhlas daripada hati. Anuar Zain juga merupakan seorang yang hebat dan ia diwarisi oleh anak saudaranya, Ernie Zakri.

Silakan SHARE..

Sumber : TikTok Sinarmy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT