” Emirhan tu gelak betul ya, macam tahu-tahu je mama dia suruh candid gelak. Haha.. ” – Netizen

Gambar Anzalna Nasir Dan Keluarga Ketika Bercuti Di Luar Negara. Wah Cantiknya Taman, Penuh Dengan Bunga Berwarna Warni. Gambar Last Tu, Ramai Geram Dengan Emirhan. Pandai Betul Posing. Comel Jer Tersenyum Sambil Pandang Kamera !!

Anzalna dan Hanif Zaki telahpun dikurniakan dengan 2 orang cahayamata lelaki iaitu Mohamad Eidrees dan Mohamad Emirhan. Sedang menikmati percutian di luar negara, banyak gambar-gambar yang dikongsikan oleh Anzalna.

Meninjau akaun Instagram Anzalna Nasir, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memaparkan Anzalna sekeluarga bersiar-siar di sebuah kawasan yang dipenuhi dengan bunga-bungaan yang berwarna-warni.

Kata Anzalna, dia suka berada di sini tetapi suaminya baru 5 minit sudah mengajak keluar. Memang damai melihat bunga-bunga yang mekar itu seperti hiasan pelamin pun ada. Anak-anak Anzalna juga enjoy dengan suasana di sini terutamanya Emirhan.

Lihat sahaja senyuman Emirhan tu, suka tersengih seperti mommynya juga. Pandai menyesuaikan diri dengan persekitaran baru, Emirhan tidak banyak ragamnya. Bolehlah travel lagi selepas ini kata Anzalna kerana Emirhan happy sangat.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88)

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian oleh Anzalna ini telahpun mendapat perhatian daripada warganet dan antara komen-komen mereka :

” Kemain si kenit-kenit tu, the 3rd photo tu nice jugak. Si adik comel betul gelak, alololo Emirhan ger4m tengok.. “

” Comel-comel anak Anzalna ni. Gmbar last si kecik tu sengih kemain eh dia. Eeeiiii budak putih melepak tu senyummmm jeee ger4aaammmm.. “

” Last picture of Emirhan. si kecik tu gelak betul ya mcm tahu-tahu je mama dia suruh candid gelak haha.. Aduhh tengok Emirhan terus dpt baby fever.. “

” Sblm kawen boleh dok 50 min selepas kawen 5 minit saja haha. Lelaki memang begitu haha. Cantiknya Anzalna.. “

” Daddy gelak dia pun gelak. Melting tengok Emirhan, cute je Emirhan senyum gambar last tu. Happy baby sangat dia.. “

” Cutenya Emirhan senyum. Ger4mnya pada si kecil tu, dah pandai posing lah dia. Auto senyum eh bila nampak kamera.. “

” Good boynya si kecil tu, this boy so adorable. Kalau ada caption “hahah” terus terngiang2 suara anzalna gelak.. “

Seronok betul bercuti jika anak-anak bagi kerjasama yang baik seperti ini. Baik Emirhan mahupun Eidrees, dua-dua memudahkan mommy dan daddy. Okey daddy, next year bolehlah mommy plan percutian lagi jauh. Siap-siap ongkosnya daddy, hehe.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anzalna Nasir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..