” Tiba-tiba mengidam nak naik motor.. ” – Fizo Omar

Video Fizo Omar Menunggang Motosikal Berkuasa Tinggi Bersama Isterinya, Fazeera Nazri Raih Perhatian Ramai. Eh Macam Bagi ‘ Hint ‘ Jer, Peminat Pun Macam Perasan Sesuatu. Wah Betul Ke Ni !!

Meninjau ke akaun Instagram Fizo Omar, perkongsian terbaru Fizo telah meraih perhatian ramai. Fizo telah berkongsi video dan juga gambar menunggang motosikal berkuasa tinggi bersama isterinya, Fazeera Nazri.

Menurut Fizo, isterinya mengidam untuk menunggang motosikal tersebut dan juga turut teringin memakan kari kepala ikan. Fizo menunaikan hasrat isterinya itu serentak dengan membawa isterinya bersarapan kari kepala ikan dengan menunggang motosikal.

Motosikal yang ditunggangi oleh Fizo dan isterinya ini turut mencur1 perhatian netizen. Motosikal berwarna kuning ini nampak sangat mewah dan selesa. Fizo juga telah membawa isteri ke Genting Highland untuk menikmati udara nyaman di sana.

Perkongsian ini telah menerima lebih 5 ribu dan 28 ribu tanda suka daripada netizen. Ramai mula meneka sama ada isteri Fizo kini sedang mengandung anak kedua mereka pula. Tambahan pula, ada yang menyatakan ternampak ‘ baby bump’.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Fizo Omar (@fizoomar)

( Klik butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai mula meneka sesuatu dan ada juga yang berminat dengan motosikal yang ditunggang Fizo ini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Comel betul wife abe jo kt sukaaa tgk. l dia sweet je moga bahagia hingga ke syurga.. moto macam ni i berani naik.. “

” Ni motor spider kan ? Kalau lalu tol tak perlu bayar pun sbb kategori masih motor bukan kereta.. Nampak baby bump la.. “

” Wife pregnant lah, tahniah fizo.. tadi laju je nampak kat zoo.. bakal dapat baby boy kah tu.. untung fizo dapat bini cantik.. “

” Yam ng khalida nk dpt adikk.. Semoga bey jo dan family sentiasa sihat.. Dua2 bbyface haha sepadan comel jaa.. “

” Madam ngidam lg ke tu ?? aku rasa bby boy ni sebab main moto rasa lah.. Cantik … semoga fizo sekeluarga bahagia hingga ke jannah.. “

” Mcm ad bby bumb je klu btul thniah.. Suka betul tgk fizo ngan isteri dia…. sedap mata memandang… romantik je tgk… “

Namun begitu tiada sebarang respon yang diberikan oleh Fizo menerusi tekaan ramai netizen. Maklumlah bila dengar perkataan ‘ mengidam ‘ ni sangat sinonim dengan ibu mengandung kan. Jika benar, tahniah diucapkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizo Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..