” Eii budak ‘Sewarak’ ni, ger4m ni. Cute nya kitak, macam pipi mummynya gebus.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Fizo Omar, Wan Khaleeda Bersama Isteri Fizo, Fazeera Nazri Raih Perhatian Warganet. Alahai Comelnya Khaleeda Dengan Gaun Dan Riben Pink. Pandai Tengok Kamera, Siap Jel1r-Jel1r Lidah Lagi. Cute Sangat Muka Tu !!

Wan Khaleeda merupakan cahaya mata Fizo Omar bersama isterinya, Fazeera Nazri. Ini merupakan cahaya mata kedua Fizo menerusi perkahwinannya buat kali yang kedua. Fizo mempunyai seorang cahaya mata menerusi perkahwinan terdahulu bernama Wan Maryam.

Meninjau ke akaun Instagram, video terbaru Khaleeda ada dikongsikan oleh isteri Fizo. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan gelagat Khaleeda yang didukung oleh Fazeera bermain dengan lidahnya.

Apabila Khaleeda dihalakan wajahnya ke kamera, Khaleeda mula menjelir-jelirkan lidahnya. Sesekali Khaleed juga turut tersenyum. Mungkin kerana Khaleeda dapat melihat wajahnya sendiri di kamera juga.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 3 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik. Khaleeda juga sangat comel dengan mengenakan gaun dan memakai riben di kepalanya. Alahai, nampak macam puteri sangat.

Jom tonton di bawah :

Di ruangan komen, beberapa komen ada diberikan oleh netizen. Mereka berasa ger4m melihat wajah comel Khaleeda :

” Eeee budak sewarak ni ger4m ni.. cute nya kitakk mcm pipi mummy nya gebus.. Comel ger4m tengok.. “

” Baby khaleeda dh nk jadi kakak ye.. Kak yam yg kata sewarak kn Abe jo.. Sentiasa cantikkkk… wanita hebat nii.. “

Sejak mempunyai cahaya mata kedua ini, perkongsian mengenai Khaleeda sering mencur1 perhatian netizen. Sama ada Fizo atau pun isteri yang berkongsi mengenai Khaleeda, pastinya meraih perhatian ramai.

Semakin Khaleeda membesar, wajahnya semakin seiras dengan wajah ibunya yang cantik. Semoga Wan Khaleeda membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik serta berjaya di dunia dan juga di akh1rat. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fazeera Nazri, Fizo Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..