” Elsa gar4ng in real life. Comel sangat nihh, bergeg4r rumah.. ” – Netizen

Jovian Mandagie Kongsi Video Gelagat Anaknya, Jeanelle Nika Mandagie Men1ru Gaya Watak Elsa Dalam Fr0zen. Part Tutup Pagar Tu Fuh Mar4h Betul Ni Miss J !! 

Karton animasi Fr0zen sememangnya menjadi kegemaran ramai kanak-kanak perempuan. Watak puteri Elsa dalam busana Birunya itu menjadi keg1laan dan banyak produk di pasaran seperti baju, kasut, beg dan cadar bertemakan Fr0zen dijual.

Meninjau akaun Instagram pereka fesyen terkenal Jovian Mandagie, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat anak perempuannya Jeanelle Nika Mandagie ketika menonton filem Fr0zen ini. Jeanelle yang memakai pakaian seperti Elsa ini melakonkan kembali salah satu adegan watak Elsa.

Jovian yang merakam aksi Jeanelle kedengaran ketawa melihat telatah puterinya itu. Dengan wajah yang serius, Jeanelle berjalan menuju ke arah ruangan bermainnya yang diletakkan pagar mainan. Turut kelihatan di kaca TV filem Fr0zen itu dimainkan untuk si kecil ini.

Jeanelle yang sudah menghafal setiap babak menutup pintu pagar dengan begitu kuat dan aksinya itu seiring sama seperti yang ditayang di skrin TV. Amboi Jeanelle ini baru betul gaya Elsa sedang mar4h. Muka masam Jeanelle itu nampak cute dengan dirinya yang chubby itu.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Miss J yang men1ru gaya Elsa dalam filem Fr0zen itu menarik perhatian peminat. Fuh Miss J punya cara tutup pagar tu kuat betul. Antara komen-komen mereka :

” Don’t laugh at her daddy. Nanti meraj0k lagi.. Gar4ngnya elsa comel2 ni.. muka seriuss je hahahha.. “

” Adoiyai pagi2 da tergelak guling.. comel betul.. Hahaha gan4s elsa yang ni. Yg ada ank gegurl yg feeling like princess je fahamm.. “

” Hahahahaha dah la elsa versi temb4m. So cute.. Adoiiii awat cute sgt ni elsa gebu Bamb4m ni.. “

” Drama sangat, cute and funny overload miss J ni.. Hahahahhaha elsa ni ser4mmm auntie. Nak nyanyi ke nak mar4h tu, haha.. “

” Jangan gelak depan dia, nanti dia mar4h.. Comelnye.. Klu pec4h pagar tu daddy beli lain.. “

” Tuuu diaaa.. Rob0h pintu comel sngat nie Elsa.. Elsa gar4ng in real life. Comel sangat nihh bergeg4r rumah.. “

Alahai Miss J adegan tutup pintu itu memang kena betul timing nya. Memang peminat Elsa hinggakan semuanya sudah dihafal. Apa pun, semoga Miss J membesar dengan sempurna, menjadi anak yang solehah dan menghiburkan hati kedua ibu bapa selalu. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jovian Mandagie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..