” Feeling betul dia, she is so adorable.. ” – Netizen

Jovian Mandagie Berkongsi Gambar Dan Video Gelagat Anaknya, Jeanelle Nika Mandagie Yang Pertama Kali Ke Salon. Wah Jeanelle, Comel Sangat. Bukan Main Cara Duduk Tu, Dah Macam Model !!

Buah hati pereka fesyen terkenal, Jovian Mandagie dan pasangannya, Nina Sabrina Mohd Sabri selalu menjadi perhatian peminat. Jeanelle Nika Mandagie sering kali dirakam dengan gelagat yang spontan dan melucukan di akaun media sosial ibu dan bapanya.

Melalui laman Instagram, Jovian ada berkongsi video dan gambar anaknya, Jeanelle sewaktu kali pertama ke salon untuk mencuci rambut. Jeanelle yang berusia 3 tahun pada tahun ini kelihatan sangat teruja dan seronok sewaktu treatment dilakukan di salon berkenaan.

Dalam gambar dan video yang dikongsi, kelihatan pekerja di salon berkenaan mencuci rambut Jeanelle terlebih dahulu dan seterusnya mengur0t-ngurot kepalanya. Dalam waktu yang sama juga salah seorang pekerja di situ membuat servis manicure kepada Jeanelle.

Betul-betul macam princess Jeanelle dilayan di salon berkenaan. Jeanelle yang menutup mata sambil menikmati ur0tan di kepalanya buat peminat terhibur. Mimik muka yang ditunjukkan juga lucu dan sudah pastinya Jeanelle happy ketika dimanjakan begitu.

Jom lihat perkongsian video dan gambar di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar dan menonton video seterusnya.. )

Gelagat Jeanelle sewaktu pertama kali ke salon menarik perhatian peminat. Rata-rata peminat seronok melihat kecomelan Jeanelle. Antara komen-komen mereka adalah :

” Kemain lagi dia punye feels bila akak salon ur0t kepala, Diva tetap diva, Aww la sayang. Youre adorable, Duduk yg tak bole tahan tu.. “

” Ger4mnya tgk dia.. Princess sgt.. Video no.2…. Eeee comel. Enjoy betul, So cute la u sweetheart, OMG. Cuteness overloaded.. “

” Omg.. her reaction… so cute muka dia mcm tuuu… Mcm orang besar2 da, Alooorhhh… love nya, Haduhhh layan sangat dia kene ur0t kepala.. “

” Senyum so cute… yg last pic tu, like daddy like daughter, muka sebiji daddy dia, Wah she enjoy it, Comel la cucu atok nih.. “

” Amboi2 bestnye di pamper mcm tu. aunty pon nak la buat appt to ready for new year, Kejap je dah besarrr, u always my fav haha cute.. “

” Miss lim, kalau mak i ada salon, hari2 i cuci rmbt kt salon dia.. Happy betul tu seronok tengok model ni, Amboi.. Kemain makcik datin jannelle.. “

” Amboiiii laaaa….. feefeeling betul dia ehhhh, She is soooooo adorable, Muka sedap kena ur0t kepala tu.. too cute.. “

Alahai comel betul Jeanelle ni. Sentiasa saja ada gelagat yang menghiburkan hati. Jeanelle betul-betul seronok dapat ke salon bersama bapanya. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Jeanelle sentiasa ceria di samping keluarga yang tersayang sampai bila-bila.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jovian Mandagie, Princess Mandagie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..