” Atuk kalau jumpa cucu mesti akan buat kelakar.. ” – Yana Samsudin

Nina Ismail Sabri Kongsi Gambar Anaknya, Jeanelle Nika Mandagie Bersama Dengan Atuk Kesayangan, Datuk Ismail Sabri Raih Perhatian Ramai. Part Atuk Dan Cucu Lari-Lari Arnab Tu Alahai Comelnya !!

Nina Sabrina Mohd Sabri salah seorang nama yang tidak asing lagi di Malaysia. Umum mengenali Nina adalah seorang anak kepada Menteri Pertahanan Negara Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob dan isteri kepada pereka fesyen ternama di Malaysia, Jovian Mandagie.

Jika anda mengikuti Instagramnya, Nina sering kali berkongsi gambar bersama anak perempuannya. Perkongsian itu sering kali mendapat perhatian masyarakat. Terbaru, satu video telah dikongsikan oleh Nina yang memaparkan anaknya, Jeanelle Nika Mandagie bersama atuk tersayang, Datuk Ismail Sabri.

Jeanelle yang memakai dress berwarna pink kelihatan sangat excited apabila melihat atuknya. Jeanelle mangakui merindui atuknya apabila diajukan soalan berkenaan. Alahai Jeanelle pandai betul, sweet sangat jawapannya. Nampak Jeanelle sangat menyayangi datuknya itu.

Dengan lari-lari arnab, gaya comel Jeanelle menuju ke arah datuk kesayangannya. Bukan itu sahaja, tindakan Datuk Ismail yang turut sama-sama mengikut rentak dan aks1 cucunya sangat menghiburkan. Nampak tegas tetapi pandai betul Datuk Ismail mengambil hati cucu.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Ramai yang memberikan tanda suka terhadap perkongsian Nina. Malah ada yang berpendapat dalam ketegasan Datuk Ismail bila berjumpa dengan cucu terus jadi cute sama seperti cucunya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Alaaaaaaa comel sangat2.. “ – Dayah Bak4r

Atuk kalau jumpa cucu mesti akan buat kelakar kelakar.. “ – Yana Samsudin

“ Yang atuk pun jalan mcm cucu.. I think arwah abah i pon mesti mcm ni jgk bila jumpa cucu dia… Ohh i miss him so bad.. May Allah bless missJ and her atuk always.. “

“ Jeanelle… tlg pujuk atuk lessen quarantine days to 3-7 days.. for msian working abroad.. leave aunty tak byk.. aunty rindu nk hugs kakak ayra.. Alahai sweet nya Atuk n cucu.. “

“ Dlm ketegasan… bila depan cucu.. terus jd cute.. hahahaha… Atuk n cucu 2×5 hahaha… Jaga jarak tok.. hahaha.. abah mcm ni juga ka nanti dah ada cucu.. haha.. “

“ Alahai sicucu atuk… Cucu segala2nya… jangan dimar4h anak didepan atuk… mahu dibalas blk… Cutenya atok dengan cucu.. Atok in person.. “

“ Comel reaction tu wahhhh.. cucu atok sgt ni.. Alahai.. comel dua2… atuk pun ikut jalan mcm Jeanelle… cute.. Alahai comelnya tgk gelagat atuk n cucu ni.. “

“ Comelnya princess.. atuk pun sporting dgn cucu.. happy tgk atok dan cucu.. atok pun jln ikut cucu… lucu… tp terhibur olh dsis..  girls always be girls Kaki mesti kena angkat sebelah.. “

“ Alalalala… comei nyer atok.. So cute.. ala atok yg cute tgn mcm tu hahahhaha.. Dato sri dah mcm nak menari zapin.. Haaa masukkkkk.. laaaa comelnya. Atuk pun jalan sama macam cucu..

Alahai terhibur betul dengan gelagat sp0ntan anak dan cucu ni. Jelas terpancar kemesraan dan hubungan yang erat antara mereka. Pastinya suatu hari nanti ianya menjadi kenangan yang amat bermakna buat Jeanelle. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga ikatan kasih sayang buat mereka sekeluarga sentiasa utuh hingga syurga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ninaismailsabri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..