” This is an art, he is so talented.. ” – Netizen

Video Anak Fynn Jamal, Arjuna Sedang Melukis Dan Mewarna Pada Dinding Rumah Buat Ramai Yang Kagum. Cantik Betul Lukisan Juna, Kreatif Sangat !!

Bakti Arjuna Fitri atau lebih mesra dipanggil Juna merupakan anak angkat pertama yang dipelihara oleh selebriti Fynn Jamal sejak dari kecil lagi. Sebagai seorang ibu, Fynn sentiasa memberikan yang terbaik buat kedua-dua, anaknya Juna dan Sakti walaupun Juna seorang kanak-kanak yang istimewa.

Melalui perkongsian di laman Instagram miliknya, Fynn merakam sebuah video Juna sedang mewarna lukisan-lukisan yang dilukisnya di dinding sebuah bilik. Jika diperhatikan terdapat pelbagai corak dan karakter cartoon yang dilukis oleh Juna.

Apa yang lebih menarik perhatian, semua lukisan yang dilukis Juna sangat kemas dan cantik. Walaupun lukisan yang dibuat hanya di dinding rumah namun ianya kelihatan seperti mural. Lukisan Juna juga, sungguh kreatif dan penuh dengan seni.

Juna yang fokus mewarna, menunjukkan minat yang mendalam sewaktu aktiviti itu dilakukan. Rata- rata peminat berpendapat Juna memiliki kelebihan dalam bidang seni dan mempunyai daya imaginasi yang tinggi. Sekiranya dipupuk dari kecil, Juna boleh pergi jauh.

Jom tonton perkongsian video di bawah :

Lukisan Juna yang sangat cantik dan berseni menarik perhatian peminat. Rata-rata memuji betapa kreatifnya Juna melukis. Antara komen-komen mereka adalah :

” Yang penting cara Juna colour sgt cantik dan bersih.. ” – Elly Mazlein

” Cantiklaaaaaaaaa kalau juna kolor lg cantik, Buy him canvas, such beautiful mind he has, sgt2 cantik.. ade value tersendiri.. biarlah jelah kak.. cantik… karya seni juna.. “

” Okay sonang kit koje uncle tak prlu apply wallpaper dah, juna syg mmg berbakat, This is an art.. he is so talented, Sgt2 kreatif… unik… cantik… sel2 otak berhubung… keep it up juna.. “

” Takpe.. dinding bole dicat.. yg seperti juna mana nk cari.. 1 dlm sejuta, Cntikkkk…. blh ad artist Mai lukis umh sy, Semua watak dlm doodle juna are smiling.. “

” He sees the dinding as a big canvas.. ape lg.. tonyoh laa dgn doodle.. ngatkan tengah upah someone lukis mural tadi.. “

” Tak payah suruh org buat mural dah kak fyn hehe. berseni sgguh Juna, Kalau printed on white t shirt mesti comel ni kak fynn.. “

” Memang insan hebat, Cantiknyaaa.. tgu penuh satu dinding siap warna nnt share ya.. tak sabar nk tgk hasil, tapi kan juna ni kreatif sebenarnya. Lukisan kemas. Orang seni je paham seni.. “

Bertuahnya Fynn memiliki anak sehebat Juna. Memiliki imaginasi yang tinggi dan sangat kreatif. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Juna menjadi anak yang soleh dan sentiasa dipelihara oleh Allah walau di mana sahaja Juna berada. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fynnjamal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..