” Comelnya gelagat atok dengan cucu kesayangan.. ” – Netizen

Gelagat Anak Jovian Mandagie, Jeanelle Nika Mandagie Melayan Atoknya, Datuk Seri Ismail Sabri Raih Perhatian Netizen. Alahai, Sweet Sangat Cucu Atok Ni !!

Meninjau ke akaun Instagram pereka fesyen terkenal, Jovian Mandagie, beberapa gambar anaknya, Jeanelle Nika Mandagie bersama datuknya, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob telah dikongsikan.

Gambar -gambar tersebut merupakan momen-momen indah antara cucu dan atok. Kelihatan Jeanelle atau mesra dipanggil Miss Lim di media sosial sedang memakaikan songkok kepada datuknya yang bersiap untuk perlantikan Perdana Menteri ke 9.

Malah gambar ini turut dikongsikan di akaun Instagram Datuk Seri Ismail sendiri di mana beliau menyatakan Jeanelle seorang cucu yang manja kepadanya. Menurut beliau, Jeanelle gemar untuk mengikut beliau ke mana sahaja beliau pergi.

Perkongsian ini telah meraih perhatian netizen sehingga mendapat lebih 42 ribu likes buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Jovian turut menulis di kapsyen p0sting tersebut ‘ take care and all the best ‘ yang ditujukan kepada bapa mertuanya itu.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Ramai yang mengucapkan tahniah atas perlantikan Datuk Seri Ismail sebagai perdana menteri yang ke-9. Antara komen-komen lain yang diberikan ialah :

” Mashaa Allah.. the best moment.. Salam From PS, we need ur mask pls.. Muka princess dah nak sama besar ngan atuk lovely.. “

” Miss lim mmg g4ng dgn atok… g4ng lari tergedek gedek, g4ng tengok utube, g4ng nyanyi.. Tahniah miss lim atok miss lim jadi PM.. “

” Ger4mm nak cub1t pipi Ms Lim.. Cucu yg boleh touch songkok atuk semasa di kepalanya. So sweet Jeanelle.. “

” Masyaallah.. comelnya gelagat Atok dgn cucu kesayangan.. atok dgn cucu mmg tak ley dpisahkan. semua cucu2 rapat dgn atok… “

” Semoga atuk J terus dilindungi, diberikan kekuatan dan dberikan kesihatan yg baik.. Semoga pjalanannya baikĀ² dan dpmudahkan dlm segala urusan.. Aamiin.. “

” Sweet sgt ne ms lim.. Sho manja with her Atuk.. Ni yg selalu buat atok cair ni.. comel jer atok dan cucu.. Terharu sangat tengok gambar ni.. “

” Hello janelle sayang … all the best atuk .. Comel jer ngan atuk dia… Seb4k nya tngk.. Kasih syg seorang atok pada cucunya.. Semoga Allah permudahkan segala urusan anda sekeluarga.. “

Alahai, sweet sangat Jeanelle melayan atoknya. Apapun, kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Jeanelle Nika Mandagie membesar menjadi anak yang baik, mendengar kata orang tua dan berjaya di dunia serta di akh1rat. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jovian Mandagie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..