” Eh eh sempat main mata eh encik suami.. ” – Netizen

Kongsi Video Panahan Pandangan Cinta Wan Emir Astar kepada Mira Filzah. Tak Percaya Mira Dah Jadi Isteri Ke Tu Emir. Tak Berhenti Mata Memandang !!

Majlis persepsi pertama telah melabuhkan tirainya malam tadi. Sepanjang majlis gilang-gemilang itu, aksi spontan pasangan pengantin Wedding of the Year mendapat perhatian netizen. Paling kerap dibincangkan pandangan romantik dan penuh kasih sayang Wan Emir Astar  kepada Mira Filzah.

Sejak majlis pertama dipertontonkan iaitu majlis pernikahan, aksi berbalas pandang pasangan pengantin baru ini sering mengekspresikan rasa cinta mereka melalui pandangan terhadapa pasangan. Kerap kali dilihat, Emir melihat Mira dengan penuh pengertian seolah-olah cuba merungkapkan tanda cinta pada isterinya yang tercinta.

Jelas terpancar wajah kebahagiaan kedua mempelai ini seperti sudah lama menyulam cinta walaupun sebenarnya kisah percintaan mereka bermula pada hujung tahun lepas. Bak kata Mira sendiri sebelum ini, cinta hadir tanpa dip4ksa dengan perasaan tulus dan ikhlas.

Semalam, umum menyaksikan coretan kisah cinta mereka di majlis resepsi pertama. Video panahan pandangan mata Emir cukup mencairkan hati netizen melihatnya. Pandangan kasih seorang suami terhadap isterinya. Video tersebut dikongsikan di akaun Instagram peminat mereka, wanemirafilzah.

Ikuti perkongsian video di bawah :

 

Rata-rata netizen kagum dengan cara Emir melihat Mira dengan penuh kasih sayang. Antara komen-komen netizen :

” Eh eh atas pentas pon sempat main mata eh en suami.. renungan penuh rasa cinta… setelah halal… love.. “

” Serious banyak g1la gambar dorg yanh Emir suka tgk Mira.. Tak lepas pandang tu walau sesaat.. Cuteeeeee.. “

” Suke tgk Emir pndang Mira Filzah.. renungan manja gitu… maigaddddd knplaaa comel sgt niiii , sweet tauuu nk nanges itew.. “

” They are so cute.. ı love Mira very much from.. May Allah bless their marriage.. “

” Amboi… Kita yg tgk senyum… manis sgt ni… pandang isteri dgn kasih syg dpt pahala… “

” Aish untung btoi mf.. En suami asyik menghayati kecantikkan dia saja.. “

” Tak percaya mira dh jadi wife dia.. Sabar emir.. sabar.. lepas hbs semua2 ni, tataplah muka mira 24 jam ok.. hehe.. sweet sgt la aihhh.. “

Sweet sangat  Emir ni kan. Tak lepas pandang Mira walaupun sesaat. Pandangan pahala tu tau. Semoga kasih sayang mereka ini berpanjangan. Diberikan kebahagian dalam meniti kehidupan baru dalam rumah tangga. Jom sama-sama doakan mereka cepat-cepat dapat anak yang soleh dan solehah. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wanemirafilzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..