Connect with us

Artis / Selebriti

” Dunia ni milik kau je MK. Nak pindah Pluto la macam ni.. ” – Netizen

Video MK K-Clique Membuat Surprise Lagi Untuk Isterinya, Siti Hajaar Sempena Sebulan Usia Perkahwinan Mereka. Alahai Ni Memang Betul-Betul Manis Tahap Pot0ng Kaki. Comel Je Hajaar Malu-Malu, Sweet Sangat !!

Sebulan melayari alam rumahtangga, pasangan pengantin baru MK K-Clique dan Siti Hajaar masih lagi menjadi perhatian warganet. Ramai yang masih tidak boleh move on dengan kecantikan semulajadi Hajaar dan sikap romantis MK.

Jika sebelum ini MK membuat kej0tan menaiki belon udara panas buat Hajaar, kali ini MK memberi satu lagi surprise buat isteri tercinta. Kata MK, ianya sempena 1st monthsarry mereka berdua. Alahai sweet sangat sambut bulan demi bulan ni.

Meninjau akaun Tiktok Mirascarf, telah dikongsikan video MK dan Hajaar itu. Bermula dari dalam kereta, MK meminta Hajaar untuk menutup mata dan dibawa masuk ke sebuah bilik. Comel betul pengantin baru ini, masing-masing manja dan bersayang-sayang panggilannya.

Hajaar seorang yang lembut dan pemalu dan ini membuatkan ramai yang suka melihatnya. Sudah lah lawa, penampilan pula sopan, beruntung betul MK ini. Cu4k juga MK ketika Hajaar kata tiap-tiap bulan kena dapat surprise monthsarry, hehe.

Jom tonton video di bawah :

@scarfpengantin

#mk #sitihajaar

♬ original sound – Mirascarf – Mirascarf

Sehingga kini, perkongsian tersebut telah pun meraih hampir 60 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Dunia ni milik kau je MK haha. Aku nak pindah matahari la, biar terbak4r haha.. Pec4h lah skrin hp aku tiap bulan macam ni.. ”

” Alahai sweetnya.. manis dan lemah lembut betul Hajaar ni. sebab ni lah aku letak nama anak siti hajar. ramai yg aku jumpa Siti Hajar ni comel-comel.. ”

” Pen4t arr senyum seorang-seorang tengok video depa ni.. Terus aku cari actifast, pen1nglah macam ni.. nk pindah pluto lah camni, sweet sangat.. ”

” Sweetnya lahai.. Bapak arhh tiap bulan dapat surprise haha.. manis macam gula tahap potong kaki.. moga kekal bahagia selamnya.. Aamiin.. ”

” Hari-hari bsemut hp aku pun takpe sebab suka tengok wajah manis hajaar.. dah la cantik ter0ksss… sopan plak pakaiannya.. untung MK dpt wife camni.. ”

” Ret4kk handphone aku haha.. sweet MK ni.. suke tengok hajarr sopan dan cantikkk sangat. tak puas tengok, manis sangat bersayang-sayang. menang1s bucu katil orang single tengok ni.. ”

” Aih bersemut pulak handphone aku pagi ni. Ambil la dunia ni untuk korang berdua hahah. Rasa nak blend je fon hari ni.. so sweet.. ”

Menang1s tak berlagu geng single tengok gelagat MK dan Hajaar ini, sampai ada yang berseloroh hendak pindah ke planet lain, haha. Apa-apa pun, semoga MK dan Hajaar berbahagia selalu dan berkekalan sehingga ke anak cucu dan ke hujung nyawa.

Silakan SHARE..

Sumber : TT Mirascaft, IG Hairi Whuut

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT