” Dua traged1 malam ini di bilik tido.. ” – Achey Bocey

Video Achey Dan Anaknya, Tiara Main S0rok-S0rok Buat Netizen Terhibur. Namun Ada Kejadian Yang Tak Disangkakan Berlaku. Alahai Kes1annya Tiara !!

Kehidupan Achey dan isteri kini dilihat semakin bahagia dengan kehadiran Tiara. Gelagat si kecil itu yang sangat menghiburkan telah menyerikan lagi rumah tangga Achey dan isteri. Kini, usia Tiara yang sudah dua tahun  kelihatan begitu bijak dan dia begitu  sangat manja dengan kedua ibu bapanya.

Untuk rekod, Achey atau nama penuhnya Mohd Nasir Hamzah dan isterinya, Hasanah Yahya telah mendirikan rumah tangga selama lapan tahun, namun mereka masih belum dikurniakan cahaya mata. Akhirnya, pada tahun 2018, mereka telah mengambil keputusan untuk mengambil seorang anak angk4t.

Pada 22 Mei 2018, Achey dan isterinya sah mengambil bayi perempuan yang dilahirkan pada 15 Mei 2018 sebagai anak angk4t mereka. Bayi tersebut telah dinamakan sebagai Nur Tiara Zinnirah Nasir  atau panggilan manjanya iaitu Tiara. Malah usaha Achey dan isteri untuk menjadikan bayi tersebut sebagai mahram mereka berjaya kerana Tiara telah disusukan oleh kakak Achey.

Menerusi perkongsian terbaru, Achey telah berkongsi satu video di akaun Instagramnya yang memaparkan Achey bersama anaknya, Taira sedang bermain s0rok-s0rok. Video tersebut begitu menghiburkan bagi sesiapa sahaja yang menontonnya kerana gelag4t dua beran4k ini sangat kelakar, dan telah berlaku beberapa kej4dian.

Ikuti perkongsian video oleh Achey di bawah :

View this post on Instagram

2 tragedi malam ini di bilik tido

A post shared by achey Bocey 013-6408967 (mngr) (@acheykintangkintung) on

Ramai netizen yang merasa begitu terhibur apabila men0nton video yang dikongsikan oleh Achey itu. Antara k0men-k0men tersebut adalah :

” Papsal tak jd lampu? Mesti xperasan.. ” 

” Elok nau lah tu.. Yg Tiara jat0h terg0lek tepi katil.. Yg ayah terhant0k meja pulak.. Hahah.. “

” Byk kali ulang tgk n.. Hahahaha kesi4n Tiara trg0lek kat situ.. “

” Habis la pak n anak mlm ni.. Tr4gedi aci nyorok.. “

” Dah la takde rambut, mesti ped1h kep4la tu.. “

” Sweet betul abg Achey ni.. “

 ” Sump4h x perasan it situ ad ACHey… Perasan bila si ank tep0k.. Hahaha.. “

Comel jer dua beran4k ni main sembunyi. Kesi4n Taira jat0h katil, tapi mesti seronok kan bermain dengan ayah. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Taira menjadi anak yang solehah buat kedua ibu bapa, dan semoga keluarga Achey sentiasa bahagia hingga ke jannah. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Achey Bocey by Berita Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..