” Cik B !! Kembar i lah cik B.. ” – Sherry Alhadad

Resp0n Sherry Alhadad Apabila Wajah Anak Dato’ Seri Vida, Cik B Dikatakan Serupa Dengannya Tarik Perhatian Netizen. Memang Sama Betul La. Sherry Junior !!

Nama anak kepada usahawan k0smetik terkenal Dato’ Seri Vida ini bukan nama asing. Dipanggil Cik B, kini beliau sudahpun menginj4k dewasa. Peralihan fasa kanak-kanak ke alam dewasa membuatkan Cik B sedikit sebanyak mula berubah lebih-lebih lagi kepada penampilannya yang dilihat bertambah matang.

Jemputan menjadi c0ver majalah Nona beberapa bulan lalu membuatkan ramai membuka mata melihat kecantikan wajah Cik B yang sebenar. Apabila disolek, wajah Cik B memeranj4tkan ramai h4ters nya yang tidak sama sekali menyangka boleh menjadi sebegitu cantik.

Cik B yang bertubuh sedikit gemp4l tetap nampak comel walaupun gayanya yang selamber dan semp0i. Dikatakan seiras seperti pengacara terkenal Sherry Alhadad kerana persamaan fizikal yang hampir serupa. Lebih menarik lagi perkara tersebut disebut dan diakui sendiri oleh Sherry.

Menerusi akaun Instagram, Dato’ Seri Vida telah berkongsikan sekeping gambarnya bersama Cik B. Wajah Cik B yang diambil dari sisi tepi itu sekali pandang memang persis seperti muka Sherry Alhadad. Boleh tertukar terus kalau tidak diteliti dengan betul. Sama sangat !

J0m baca perkongsian di bawah :

Dek kerana namanya yang ditag di posting ini, Sherry Alhadad memberikan resp0n. Tak sangka Sherry juga merasakan Cik B seakan-akan kembar dan sama dengan dirinya.

Ramai orang merasa bersetuju dengan komentar yang ditulis oleh Sherry itu. Di bawah ini adalah antara k0men-k0men netizen :

” Sherry alhadad baru nak cakap ingatkan sherry.. “

” Samaaaaa. Baru nak cakap hihi.. “

” Kan… Comel sangat. Hahhaa sama la.. “

” Sherry alhadad laaa… Ingat hangpa tadi… Looks same laaa… Cooomeii.. “

” Sherry alhadad tulah ingatkan Sherry cium DSV. Cik B sebiji Sherry.. “

” Yer betul laa sama dengan sherry.. “

” Mula-mula je tengok gambar ni terus cakap dalam hati ape kehalnya sherry ci0m dato vida.. “

” Cik b macam sherry Al hadad cantiknya.. “

Iya, memang seperti kembar dan sama betul la. Kalau tak teliti c0nfirm akan kata itu adalah Sherry. Nampaknya dah boleh bayangkan muka Cik B bila dah menginj4k dewasa nanti. Cantik dan sytl0 macam Sherry pasti. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Cik B dan Sherry sentiasa success dan berjaya dalam hidup.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ Seri Vida, IG Sherry Alhadad by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..