” Dok mimpi apa cek oiii, sengih bukan main lagi. Comel sungguh la.. ” – Netizen

MUA Bellaz Kongsi Video Anak Kecilnya, Nur Aisywara Nealofa Ketika Sesi Photosho0t. Part Last Tu Comel Sungguh Nealofa Senyum Buat Ramai Yang Ger4m !!

Nama MUA Bellaz memang tak asing lagi di kalangan pengikut di media sosial. Setiap kali MUA Bellaz berkongsi video make up tutorial pasti ribuan pengikut akan menonton video tersebut. Bukan sahaja pandai bersolek, malah perwatakan kelakar MUA Bellaz juga buat ramai yang terhibur.

Beberapa hari lalu, MUA Bellaz atau nama sebenarnya Nur Nabila Zulyadaini telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan di sebuah pusat perubatan. Berita gembira itu dikongsikan sendiri oleh Bellaz, menerusi laman Instagram miliknya dengan luahan rasa kesyukuran.

Malah, Bellaz juga turut berkongsi nama anak keempatnya yang telah diberikan nama sebagai Nur Aisywara Nealofa. Perkongsian tersebut telah dibanj1ri ribuan ucapan tahniah daripada wargenet yang turut tumpang gembira dengan perkhabaran itu.

Terbaru, Bellaz telah berkongsi satu video yang memaparkan saat photosho0t Nealofa sedang dijalankan. Namun menarik perhatian adalah saat akhir video apabila Nealofa yang sedang nyenyak tidur telah mengukir senyuman.

Jom ikuti perkongsian di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji kecomelan anak Bellaz yang baru dilahirkan itu. Antara komen-komen menarik adalah :

” Dok mimpi apa cek oiii, sengih bukan main lagi. Comel sungguh la, bibir tu merah ang ang betul, ger4m tengok.. “

” Tudia comel sungguh lah, kening terletak elok. Manis betul lah baby Bellaz senyum, cantik macam mama dia.. “

” Masyallah tabarakallah allahuma sholi ala saydina muhammad, indahnya wajah Nealofa, semoga jadi anak yang solehah.. “

” Macam mak dia, asyik senyum ja. Rezeki Bellaz lah semua anak-anak comel2. Selamat berpantang Bellaz.. “

” MasyaAllah. Aunty yg tersenyum2 tengok awak sayang, macam tahu2 ja ada orang sedang ambil gambar dia, terus senyum.. “

” Pandai la dia senyum kecik2 ni, comee sangat lah. Tahniah Bellaz timang anak yang keempat, semoga terus murah rezeki.. “

” Sayang senyum kat sapa tu, ad0i comel betul lah, seindah nama yang mama dia bagi. Alhamdulillah, syukur. Tahniah Bellaz.. “

Alahai memang comel, manis betul Nealofar senyum, patutlah ramai yang cair tengok. Apa-apa pun, tahniah diucapkan kepada Bellaz. Semoga baby Nealofa membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah, amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG muabellaz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..