Connect with us

Artis / Selebriti

” Dalam gembira ada sedih dia cuba nak sampaikan.. ” – Komen Netizen

Video Ucapan Janna Nick Ketika Majlis Ulangtahun Perkahwinannya Yang Pertama Buat Ramai Sebak. Rupanya Ada Sesuatu Yang Janna Pendamkan Selama Ini !!

Meninjau ke akaun Tiktok Media Hiburan, perkongsian sebuah video yang memaparkan ucapan Janna Nick ketika majlis ulangtahun perkahwinannya yang pertama telah membuatkan ramai berasa sebak. Janna memberi ucapan di hadapan para hadirin dan di samping suaminya, Dini Schatzmann.

Ucapan utama Janna itu ditujukan kepada sahabat handainya, kemudian Janna menyentuh sesuatu yang membuatkan ramai berasa sebak. Menurut Janna, majlis ini bukanlah seperti yang dirancang untuk sambutan ulangtahun perkahwinan pertamanya.

Sebaliknya, Janna mengimpikan satu majlis aqiqah atau pun baby shower untuk sambutan ulangtahun perkahwinan pertamanya, namun belum ada rezeki buatnya dan suami untuk menimang cahaya mata. Dapat juga didengari suara Janna dalam nada sebak.

Perkongsian video ini telah menerima lebih ribuan tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Majlis ulangtahun perkahwinan Janna dan Dini ini berlangsung dengan penuh gilang gemilang semalam dengan kehadiran kaum keluarga dan rakan taulan.

Jom tonton video di bawah :

@mediahiburanofficial

Bila kau buat ucapan buat ucapan untuk member-member rapat, ramai yang boleh related. Apa pun, mendoakan agar perkahwinan Janna & Dini kekal hingga hujung nyawa. Amin ya rabb… #MHnews #MediaHiburan #FYP

♬ original sound – Media Hiburan – Media Hiburan

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen ialah :

” Sedih nyaa dia nk bby, insha allah kita doakn 1 hari nnt ada rezeki dia.. Baru setahun janna.. hanimunggg enjoy rileks² je berdua dulu.. “

” YaAllah ucapan diaa memang bermaknaa korang.. semuga kebahagiaan kekal sampai kejannah.. bakal anak korang mesti comel giler.. tu lambat siket je.. insyaallah nanti ad rezeki buat korang.. “

” Jannah akn dpt bby nnti don’t worry, Insha Allah pasti ada nnti lmbt or cpt, comel mcm ibu ayah dia.. Doa terus ….moga dapat baby suatu hari nanti.. “

” Janna ni dulu aku igt dia jenis ganas2 sikit. tp upanya sgt2 manja n sweet. sesuai nga muka dia. alaaa diaa buat kta nangis plak kt snii.. “

” Sy doakan ikhlas yg lebih terbaik utk janna dan dini,semoga dapat zuriat,kekal abadi dan berbhagia sampai jannah.. “

” Dlm gembira ada sedih dia cuba nak smpaikn.. ppe pun semoga dipermudahkn urusan janna.. stiap perkahwinan msti lah nak kehadiran baby ank lah yg mmbwah kbhgian.. “

” Aawww, sokay janna enjoy u’r life,insyaAllah cpt&lmbt Allah akn hadirkn malaikat kecil bt janna & husb.. Semoga dipermudahkan urusan janna and dini..insyaaAllah ada ty.. “

” You will be a mom/dad, when it is the right time. jangan sedih sedih, jangan risau sangat tau Janna & Dini. He is the best planner.. “

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga suatu masa nanti impian Janna dan suami ingin memiliki cahaya mata akan termakbul. Teruskan berdoa semoga tercapai apa yang diinginkan. Allah SWT akan memberikan apabila tiba masanya nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Media Hiburan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT