Connect with us

Artis / Selebriti

” Dah tak jadi nak sedih dah bila Lala yang cover lagu ni, haha.. ” – Komen Netizen

Video Anak Ernie Zakri, Khawla Soleha Menyanyi Lagu Masing-Masing Ketika Berada Di Atas Pentas Buat Ramai Terhibur. Amboi Khawla, Beraninya Menyanyi Depan Ramai Orang. Part Khawla Sebut ‘Okey’ Tu Comel Sangat !!

Nur Khawla Soleha merupakan anak sulung kepada pasangan Ernie Zakri dan Syamel. Ada yang memanggilnya Khawla dan tidak kurang juga memanggil nama manjanya Lala. Anak kecil ini sudah pun berusia 2 tahun dan pelbagai keletah ditunjukkan oleh Khawla.

Khawla sudah terbiasa dengan persekitaran pentas dan mengikut Ernie ke majlis khas. Maka tidak hairan lah Khawla berani beraksi walaupun berada di hadapan ramai orang. Meninjau akaun Tiktok Ernie Zakri MY, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Khawla menyanyi ketika berada di atas pentas.

Ernie dan Syamel tersenyum melihat telatah Khawla menyanyi lagu top ibunya sekarang berjudul Masing-Masing. Mungkin Khawla sudah selalu mendengar ibunya menyanyi sehinggakan Khawla mampu menghafal lirik lagu tersebut. Tahap keberanian dan keyakinan Khawla juga sangat bagus.

Khawla menyanyi sambil mengelilingi pentas dan ini menggeletek hati warganet. Gelagat comel Khawla itu membuatkan ramai yang geram melihatnya. Lontaran suaranya juga agak jelas kedengar sebiji-sebiji dan tidak pelat. Part Khawla menyebut perkataan ‘okey’ tu paling cute.

Jom tonton video di bawah :

@ernienator.my

Replying to @mamamia602o Masing Masing cover live version dari Lala ❤ cc : aqilahmaria_ #erniezakri #syamel #khawlasoleha #masingmasing #fyp #4u #fypシ゚viral

♬ Masing Masing – Ernie Zakri & Ade Govinda

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih lebih 75 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Dah tak jadi nak sedih dah bila Lala yang cover lagu ni hahaha. ibu boleh retired ok,turn Lala plak.. ”

” Tengah pregnant best tengok khawla ni tau . semoga kenan lah perangai comel khawla tu kat bakal adik baby ni.. ”

” Okkk.. tahun depan lala dah boleh join AJL… ibu dok bawah je jd penonton hehe.. pandai nyanyi sambil control stage, tak kekok langsung.. ”

” Lebih baik kita masing-masing okay.. eeii Lala so cute lah.. rasa macam baru kelmarin lala lahir.. eh boleh nyanyi dah dia.. ”

” Anak siapa ni yg comel2 ni. cerdik sgt. tahu dh anak Ernie. geram tengok cerdik. kuat betul membebel. comel sgt ni. geram aunty tengok.. ”

” Khawla vocal coach Ernie haha. Next superstar ni.. mama dok umah ye skrg…. khawla pulak naik pentas.. ”

” Ernie Zakri versi keychain.. bila lala nak keluar single ni.. cepat buat.. Comel sangat tau Khawla ni.. ”

” Comel nya khawla dah pndai nyanyi ni. tak takut-takut pn.. Lala awal praktis nak jadi pewaris ibu hehe.. ”

” “Okayyy” hahaha alahaiiii omey angat dye tu. Ngn rambut toncet nyaaaaaa.. wah pandai menguasai pentas dah khawla ni.. ”

Alahai pandainya Khawla. Perlahan-lahan Khawla mula menunjukkan bakat dan keberaniannya menyanyi di hadapan ramai orang. Tikda mustahil Khawla bakal menjadi pelapis Ernie apabila Khawla dewasa kelak. Semoga Khawla menjadi anak yang solehah dan selalu membanggakan eibu dan daddy.

Silakan SHARE..

Sumber :  Tiktok Ernie Zakri MY

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT