” Dah macam Aizat Hamdan.. ” – Netizen

Syamel Kongsi Gambar Terbarunya Yang Bermisai Dan Berjanggut. Machonya Syamel Dengan Imej Terbarunya !!

Trend terkini lelaki gemar menyimpan misai dan janggut untuk nampak lebih bergaya. Bagi seorang lelaki, mempunyai janggut membuatkan nampak lebih macho. Begitu juga dengan imej baru penyanyi yang popular dengan lagu ‘ hidup dalam m4ti ‘ iaitu Syamel Aqmal bin Mohd Fodzly atau lebih dikenali sebagai Syamel.

Meninjau ke laman Instagram milik Syamel, telah dikongsikan beberapa keping gambar Syamel yang berimej baru. Syamel yang mengenakan sweater berwarna biru coklat kelihatan tersenyum ketika diambil gambarnya. Penampilan Syamel yang bermisai dan berjanggut telah mera1h perhatian netizen.

Imej baru Syamel membuatkan Syamel kelihatan begitu segak dan nampak maskulin. Imej baru ini sangat berbeza dengan imej Syamel sebelumnya. Menerusi kapsyen tulisan Syamel, Syamel ada bertanya kepada peminatnya samada perlu atau tidak membeli pencuk0r untuk mencuk0r misai dan janggutnya.

Ada peminatnya yang bersetuju untuk Syamel mencuk0r misai dan janggut ada pulak yang tidak setuju. Menariknya, perkongsian tersebut turut menarik perhatian tunang Syamel iaitu Ernie Zakri untuk meninggalkan komen. Ernie menyuruh Syamel membeli pencuk0r.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Meninjau ke ruangan komen, ada peminat yang menyuruh Syamel membeli pencuk0r untuk mencuk0r misai dan janggutnya kerana Ernie telah meninggalkan dua kali komen untuk menyuruhnya membeli.  Ada pulak yang mengatakan bahawa Syamel nampak lebih tampan apabila mempunyai misai dan janggut. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Kak ninie punya suruh beli tu.. sampai 2 kali comment.. So ?.. Sh4ve sh4ve sh4ve sh4ve.. Apa lg cik tunang kata beli.. Beli je nk kawin kan.. Lps kawin, simpan balik.. Kah.. “

” Ok la kot ada misai sikit sikit camni.. Nmpk lain and matured gitu.. Tp ada janggut tak sesuai.. Tp tanyala bakal b1ni.. dia yg nk menatap muka.. “

” Tak payah bangmel.. Ade misai lagi bertambah hensem.. Tunggu dulu… Kasi jambang tu mereb4k sikit.. Then rambut bg basah2 wetlook skit.. Pastu nyanyi My Baby You Marc Anthony.. “

” Kak ninie suh beli bangmel dah 2 kali komen tu.. Kak Ninie sruh beli.. So Beli.. Tpi klau simpan misai style lagu cur4ng mmg hensem ter0ks Bangmel hewhew.. “

” Ninie komen smp 2 kali tu mel.. Ko tak pg2 ke.. Dah macam aizat amdan.. Ikut Kakninie la bangmel… Hihihi.. Shave misai saja.. Jàngut sikit ok lah.. Sunah kn.. “

Dah 2 kali kak ninie comment.. Faham faham la ye bangmel hint tu.. Kena beli lah Bang Mel.. Nampaknye kene shave.. Lagi handsome kalau shave.. “

” Wah.. V shape dagu tu.. Maintain ada janggut sikit pun ok.. Da cuba berjambang.. Simpan jambang la bangmel.. Tak payah…encem dah tu.. seks1 tau lelaki kalau bekumis2.. Tak yah… ” 

” Beli.. ” – Ernie Zakri

Apapun pilihan Syamel, semoga itu yang terbaik. Terpulang kepada pasangan masing-masing. Ada pasangan yang suka lelaki berimej berjanggut begitu, ada yang suka imej bersih. Yang penting, semoga hasil karya seni Syamel akan terus berkembang dan terus sukses di tahun 2021 ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syamel Official

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..