” Yang sulung ni sebiji muka mamanya, photoc0py.. ” – Netizen

Video Sambutan Hari Lahir Anak Dato’ Fizz Fairuz, Nur Afrina Arainna Di Rumah. Wah Dah Besar Afrina Sekarang, Semakin Comel Dan Seiras Sangat Dengan Muka Datin Almy Nadia. Part Adik-Adik Menyanyi Tu Comel Jer !!

Umum mengetahui, Dato’ Fizz Fairuz dan Datin Almy Nadia mempunyai tiga orang anak perempuan. Sentiasa muncul bersama mereka di laman sosial dan menghiburkan peminat dengan gelag4t comel mereka bertiga. Masing-masing lucu dan petah berkata-kata dengan karakter yang tersendiri.

Terbaru menerusi Instagram Dato’ Fizz, beliau telah berkongsi video sambutan hari lahir untuk anak sulungnya, Nur Afrina Arainna. Walaupun hanya menyambutnya bersama dengan keluarga ek0ran daripada perint4h kawalan pergerakan (PKP), majlis tersebut tetap kelihatan meriah.

Gelag4t anak-anaknya menyanyikan lagu happy birthday sambil menep0k tangan buat kakak mereka, Arainna kelihatan begitu comel sekali. Arainna pula nampaknya tersipu m4lu dan hanya fokus memandang kek di atas meja. Pastinya Arainna begitu happy dan teruja apabila ibubapa dan adik-adiknya meraikan ulang tahun kelahirannya.

Mereka bertiga kelihatan begitu rapat serta mengenakan baju yang sama berbelang hitam dan putih dalam video itu. Malah, bertambah sweet apabila melihat Arainna mengajak sekali mereka berdua mem0tong kek hari lahir itu. Jelas kelihatan Arainna sememangnya seorang kakak yang penyayang terhadap adik-adiknya.

Jom kita tonton video di bawah :

Keletah puteri-puteri Dato’ Fizz dan Datin Almy yang cute sentiasa kelihatan menghiburkan. Malah, ruangan komen laman Instagram Dato’ Fizz dib4njiri ucapan doa dan selamat hari lahir buat Arainna. Antara komen- komen netizen :

“ Happy Birthday Family.. comey2nyaaa.. hepi bsdy.. Cute.. Yang sulung ni sebiji muka mama nya.. Sweetnye adik beradik ni.. ”

“ Happy birthday kakak.. semoga ceria selalu disamping papa & mama dan adik2.. Aamiin2.. Pandai nye dia.. syg dia kat adik2 tu nmpk sgt.. ”

“ Hapy bfday kkak cute.. moga mnjd ank soleha ddunia dn akhirt.. jga adk2 ye bila mama dn papa bz.. pandai nya diorg btiga.. ”

“ Happy birthday Kakak Ariana.. birthday girl look exactly macam mamanya.. dah rupa macam photoc0py mamanya.. so cute adik beradik NIE..  semoga menjadi anak solehah.. ”

“ Happy birthday baby girl yang comel semoga jadi ank yang baik solehah.. Bagusnye kakak, ajak adik2 sama2 pot0ng kek.. ”

“ Sanah helwah kakak comel.. semoga membesar dgn jaya dan menjadi anak yg solehah buat kedua orang tua mu.. ”

“ Selamat hari lahir buat kakak.. pot0ng kek sama sama.. so lovely and sayangkan adik adik.. semoga jadi anak yang solehah.. aminnn.. ”

Riuh betul si Arainna dengan adik adiknya. Comel sahaja melihat dirinya menyuruh adik-adiknya membantunya mencab0t lilin. Apa pun kami di Berita Kopak berharap semoga Arainna dan adik-adiknya membesar sihat menjadi anak yang solehah serta menjadi kebanggaan buat ibu dan bapa.

Silakan SHARE..

Sumber: IG fizzfairuzofficial, almynadiaofficial         

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..