” Bila dengar kata-kata dia, hati lelaki ni rasa sayu sangat.. ” – Hafiz Mahamad

Video Interview Hafiz Mahamad Dan Isteri Tercinta, Shafiqah Aina Buat Netizen Seb4k. Kata-Kata Aina Pada Hafiz Begitu Menyentuh Hati !!

Kejayaan demi kebahagian satu ungkapan bagaikan azimat yang sering menjadi motivasi, misi dan visi buat usahawan terkenal, Hafiz Mahamad. Setelah empat tahun membina empayar perniagaan bersama isteri tercinta, Hafiz dan Shafiqah Aina kini semakin berjaya dan mendapat perhatian ramai.

Terbaru satu video panjang berdurasi selama empat minit dimuatnaik dalam Instagram Hafiz. Video panjang itu memaparkan luahan hati Aina bersama ucapan terima kasih kepada suaminya. Ketika menuturkan kata-katanya, Aina seb4k sehingga mengalirkan air mata.

Tutur Aina, Hafiz seorang yang sentiasa push (support) dirinya untuk mencuba sesuatu perkara yang Aina tidak berani. Malah, akuinya juga, suami tersayang selalu menjadi kekuatan buat dirinya dari mula perkenalan mereka. Tulis Hafiz juga, luahan hati Aina membuatkan hatinya berasa sayu.

Di akhir video, turut dikongsikan tour pasangan suami isteri ini dalam satu bangunan yang separuh siap. Bangunan itu merupakan sebuah klinik yang bakal diusahakan oleh Aina dan Hafiz. Hafiz menyatakan klinik ini juga merupakan impiannya sejak dahulu lagi khas buat isteri tersayang.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video interview Hafiz dan Aina mendapat banyak tanda suka. Ramai yang terinspirasi dengan kejayaan mereka berdua sehingga mendoakan baik-baik buat diri mereka. Antara komen-komen netizen :

” Aina yg yaya kenal susah sgt untuk mengalirkan airmata.. i wish i can be mcm kak aina & abg hafiz one day amin.. OMG I’M CRY1NG.. “

” Orang takkan nampak “sak1t” kita untuk berjaya. Grow lagi, ramai yang masih ada untuk jadi tulang belakang.. “

” Seb4knyaa.. abg hafiz, kak aina, teruskan perjuangan ni.. Kami semua perlukan abg hafiz, kak aina and kami usahawan AINAA, akan berjuang sama sama untuk memberi manfaat dkt ramai org.. InshaaAllah, thank you abg hafiz, kak aina.. “

” Semoga dipermudahkan & dimurahkan rezeki.. Semoga selalu dimurahkan rezeki.. Btw hari² tak pernah tak tengok story kak aina, raisyaa semuaa laa sukaa sgt tngok.. suka buat orang happy.. Satu dalam seribu dan semogaa dipermudahkan segala urusan.. Amin aminn.. “

” May Allah ease everything.. tiba2 saya menang1s.. Tahniah semoga dimurahkan rezeki & dpt bantu lebih ramai orang.. Ya Allah air mata aku pun berceruuu jgk keluar semoga dirpermudhkn segala urusan.. “

” Semoga dipermudahkan utk abg and kak aina.. goodjob abang hafiz dan kak aina.. Moga Allah mudahkan urusan kalian.. Moga sentiasa berjaya dunia akhirat bersama team AINAA BEAUTY.. “

” Semoga selalu dalam lindungan Allah.. Terima kasih sudah berjuang hingga kami semua b1sa lihat perjuangan itu.. Kekal happy untill jannah amin.. “

Tahniah buat Hafiz dan Aina. Setiap kejayaan pastinya ada usaha yang keras dan juga sokongan daripada orang yang tersayang. Semoga niat baik kalian berdua membantu ramai orang sentiasa diberikan ganjaran yang terluas, dimurahkan rezeki, berjaya di dunia dan juga akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG hafizmahamad, syafiqahaina

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.