” Dah macam adik-beradik, comel anak-anak.. ” – Netizen

Gambar Fatin Afeefa Bersama Dua Orang Anaknya Cur1 Perhatian Ramai. Comelnya Anak-Anak. Bergambar Tu Tengok Macam Kakak Dengan Adik-Adik Jer !!

Meninjau ke akaun Instagram pelakon, Fatin Afeefa, p0sting terbaru Fatin telah meraih perhatian para pengikut akaun Instagramnya. Fatin telah berkongsi sekeping gambar bersama dua orang cahaya matanya.

Adam Aisy Arrian dan Ivy Herra Sophia merupakan nama kedua cahaya mata Fatin. Adam merupakan anak hasil perkahwinan pertamanya manakala Ivy merupakan hasil perkahwinan keduanya bersama Adam Shahz.

Gambar yang dikongsikan oleh Fatin memaparkan mereka bertiga berada di atas sebuah pelamin dan dari gambar tersebut, sepertinya Fatin menghadiri sesuatu majlis perkahwinan atau pun pertunangan. Ketiga-tiganya nampak cantik dan bergaya.

Ramai memuji penampilan Fatin yang sentiasa cantik seperti bersama dengan adik-adik sahaja. . Anak-anak pun mewarisi kecantikan ibu mereka. Tambahan pula Fatin berkahwin pada usia yang muda dan pastinya anak-anak pun nampak seperti adik beradik sahaja apabila mereka membesar.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Pelbagai respon yang diberikan di ruangan komen p0sting tersebut. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Dah macam adik beradik dah cantik nya fatin anak pun cantik dan hensem.. comel anak2 ikut muka ibunye.. “

” H0t mummy always.. Comel nya all three.. You all look great.. happy family.. Ivy ada rupa cam mommy masa kecik la.. “

” Anak beran4k lawa handsome.. Hi Ivy & Adam.. Both of u so cute.. Nanti Shah belanja toys ya… pretty as always.. “

” Hi beautiful mummy.. Cantiknyeee ank2 pun comel.. Adam so handsome.. Anak hensem , anak lawa.. mommy melet0ps kebab0mmsss.. “

” Something’s missing. Maybe sebab I tak ade dlm gambar tu kot haha.. lawa.. comel anak semua.. sama muka semua.. “

” Hmsem dn cantik .. Cutenye mommyyy, haaaa rindu ivy and arrian.. Like daughter,like mother. Sama2 senget kepala luuu.. “

” Wah, Cantik sangat.. Modelnya yg kanan tu.. Ehh comeiii nye 3 siblings ni.. Ok…. esok dah boleh rentas p jumpa depa semua ye fatinafeefa.. “

Bak kata pepatah ‘ ke mana tidak tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi’, begitulah gambaran bila melihat wajah anak-anaknya yang handsome dan cantik. Semoga Fatin Afeefa sentiasa bahagia bersama anak-anak dan terus berjaya dalam kerjaya seninya. All the best buat Fatin Afeefa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fatin Afeefa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..