” Baring dan meniarap pun dah sedap suara, belum berdiri lagi.. ” – Netizen

Video Fatin Afeefa Menyanyikan Beberapa C0ver Lagu Dengan Pelbagai Gaya Raih Perhatian Peminat. Wah, Sambil Baring Pun Best Suara !!

Fatin Nur Afifah Shamsudin merupakan seorang pelakon, model dan juga penyanyi. Fatin memulakan kerjaya seninya sejak dari kanak-kanak seawal usianya 8 tahun sebagai seorang pelakon.

Meninjau ke akaun Instagram, Fatin telah memuatnaik beberapa buah videonya sedang menyanyikan beberapa buah lagu. Antaranya ialah lagu Dato’ Seri Siti Nurhaliza dan Allahyarhamah Siti Sarah.

Apa yang menarik ialah gaya Fatin menyanyikan dengan pelabagai gaya iaitu sambil berbaring dan juga meniarap. Wah, karaoke cara freestyle sungguh. Walaupun begitu, nyanyian Fatin tetap merdu dan sedap didengar.

Gaya Fatin berkaraoke sangat santai dengan menjadikan remote control dan Doraemon sebagai mikrofon. Selain itu, di ruangan komen terdapat beberapa netizen meminta Fatin menyanyikan lagu tersebut dalam versi penuh.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN-> untuk melihat video seterusnya.. )

Ramai memuji suara Fatin yang sangat sedap walaupun menyanyi sambil berbaring. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen ;

” Kenapa la suara sedapp sgt.. Ahhhh sedap nyaaaa suaraa, love love, more cover lagu siti nurhaliza lama2 please.. “

” Baring ke melint4ng ke duduk keee semua sedap.. Lau dah berbakat tu.. buat lah ape pun.. tetap jdi kan.. Baring pun Boleh nyanyi. Nice voice.. “

” Wow your voice. Sedappnya.. Baring pun suara sedap cuba aku baring je suara tidur terus Haha.. Before sleeping be like.. “

” Baring , meni4rap pun dah sedap suara , belum berdiri lagii.. Tajuk First song and 2nd song apa eh?? Dahla cantik. Suara sedap.. “

” Ni kalau semua posisi pun sedap tak tahu lah nk comment apa. jangan melekat kat dinding mcm sp1derman pun sedap gak eh.. “

” Baring pon sedap pegi dy weyh .. dh la cantik… suara sedappp.. Sedapnyaaa suara dia Tgk dan dgr byk2 kali.. “

Tidak dinafikan Fatin memiliki suara yang mantap dan Fatin banyak menyanyikan beberapa cover lagu. Semoga Fatin Afeefa terus berjaya dalam karier seni dan melebarkan lagi kerjaya seninya. All the best buat Fatin Afeefa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fatin Afeefa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..