” Dah kahwin baru nampak perang4i sebenar eh, sebelum ni always mach0 je.. ” – Netizen

Gambar Dan Video Haqiem Rusli Outing Bersama Isterinya, Anis Sofea Raih Perhatian Peminat. Alahai Tak Sangka Macam Tu Haqiem Ni, Dah Kena Exp0se Dengan Wife Lah Haqiem, Haha !!

Majlis pernikahan penyanyi muda, Haqiem Rusli dan pasangannya, Anis Sofea disebut sebagai ‘ wedding of the year ‘ tahun lalu kerana kos majlis ini yang melebihi 7 juta ringgit. Kejelitaan Sofea juga mendapat pujian peminat dan dikatakan mirip dengan wajah Hanis Zalikha.

Seperti pasangan pengantin baru lain, mereka turut meluangkan masa bersama-sama. Meninjau akaun Instagram Anis Sofea, telah dikongsikan beberapa keping gambar dan video ketika mereka bersiar-siar melihat keindahan alam.

Pendek sahaja kapsyen yang ditulis oleh Sofea iaitu ‘ kehijauan, ketenangan ‘. Sofea seperti biasa tampil ayu berbaju blaus kuning hitam dan mengenakan seluar serta hijab yang setona warnanya. Haqiem pula tetap dengan gaya berkaca mata hitamnya itu.

Pada paparan seterusnya, Sofea berkongsikan video gelagat Haqiem yang membuat gaya berjalan terkedek-kedek seperti penguin. Wah kelakar jugak Haqiem ni rupanya, g1la-g1la dan mas0k air sangat.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar dan video seterusnya.. )

Gelagat pasangan ini telahpun menarik perhatian peminat dan sehingga kini hampir 47 ribu likes direkodkan. Antara komen-komen peminat :

” Perang4i kena exp0se dengan isteri haha. Perang4i Akem dari sebelum kahwin sampai lepas kahwin sama je haha.. “

” Haqiem buat hal apa tu haha, tak pernah tak kelakar la Haqiem. Awat la jalan macam tu, comel sangat mas0k air dia ni.. “

” Tiba-tiba ada penguin jalan terkedek kedek dekat situ haha, senget lah Akem ni. Baru kita tahu perang4i Haqiem macam mana.. “

” Haqiem dah kahwin baru nampak perang4i sebenar eh, sebelum ni always macho je haha. Lawak la Haqiem jalan macam tu.. “

” Haha perang4i g1la g1la dah keluar dah Akem ni. Awat jalan lagu tu, tak0t tak0t terpelec0k haha b1ni jugak susah haha.. “

” Asal Haqem macam tu haha, ad0i sak1t perut tengok. Jenuh la Sofea nak layan peel Dak Haqem sorang ni.. “

” Bila berjalan dengan isteri, tetiba perang4i g1la g1la keluar. Haha Haqiem kena exp0se, dah tak ada kontr0l mach0 weh.. “

Disebalik gaya macho bak Hero Malaya, itu perangai Haqiem yang kebanyakan peminat tidak tahu. Tentu gembira dan pen4t Sofea melayan perangai g1la g1la Haqiem. Apa pun, happy selalu sweet couple dan stay safe walau di mana berada.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anis Sofea, IG Qiemiliorise98

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..