” Cara dia makan tu nampak nikmat betul, hehe.. ” – Netizen

Cuba Makan Salji Bersama Madu, Perkongsian Video Oleh Janna Nick Tarik Perhatian Peminat. Janna Punya ‘Experiment’ Tu Buat Orang Jadi Terliur Lah, Nampak Macam Sedap Je !!

Meninjau di akaun Instagram pelakon Janna Nick, telah berkongsi satu video yang memaparkan Janna berada di satu kawasan salji. Namun, yang menjadi perhatian adalah percubaan Janna untuk makan salji bersama madu yang dibawa oleh dirinya.

Jelas Janna, kawasan bersalji itu adalah kawasan bukit paling atas dan masih tiada lagi orang-orang yang berjalan di kawasan tersebut. Kongsi Janna lagi, meskipun telah berkali-kali datang bermain salji, ini adalah kali pertama Janna mencuba makan salji.

Perkongsian oleh Janna telah mencur1 perhatian warga maya. Ada yang berseloroh sepatutnya Janna perlu membawa susu pekat serta gula merah untuk makan bersama segenggam salji. Malah gaya Janna sedang makan salji dalam video itu juga buat ramai yang menjadi terliur.

Sebelum ini, Janna ada berkongsi video dirinya cuba mencuci muka dengan menggunakan salji dan air di persekitaran kawasan salji. Namun percubaan tersebut gag4l kerana ia sangat sejuk dan membuatkan Janna merasakan wajahnya menjadi kej0ng.

Jom tonton video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-rata terhibur dengan perkongsian video oleh Janna. Selain itu, ada antara mereka berkongsi pengalaman makan salji seperti Janna. Antara komen-komen menarik adalah :

” Cara dia makan tu nampak nikmat betul, hehe. Balik cepat lah Janna, lama lagi duduk sana entah apa lah dia cuba lgi.. “

” Serius memang sedap, pernah try. Bila lah dapat lagi makan snow. Sedap lagi daripada ais kepal guys.. “

” Janna, kau patut bawa skali serbuk milo, sirap, gula merah, haha baru layan. Nampak macam sedap betul tu.. ‘

” Woww sedap ke, tengok Janna makan terus sy pun lapar snow. Hahaaa Janna buat orang teringin nk mkan lah.. “

” Hhahaaha buat hal lah Janna ni, tingt0ng betul. Kawan aku pernah try, dia cakap sedap, entah betul entah tidak.. “

” Makin lama kat situ makin pel1k pel1k eh. Nti bwak santan dgn cendol bru ngamm Janna, lol hahaha.. “

” Aaaa sedapnyaa tengokkkk. Takk cukupp badan kej0ng, dia nak kej-ngkan mulut pulakk ek hahahahahha.. “

Amboi sampai terbaring keriangan betul yer Janna dapat rasa makan salji. Hingga kini video Janna sedang makan saljiĀ  telah ditonton lebih 230,000 tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Apa-apa pun selamat bercuti Janna, take care.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Janna Nick

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..