Connect with us

Artis / Selebriti

” Bantal terbang dah tu, silap-silap tidur luar woo.. ” – Netizen

Video Haqiem Rusli Menyanyi Lagu Madu 3 Ketika Live Dengan Acap Dan Ryan Bakery Buat Ramai Berdekah. Amboi Berani Betul Haqiem. Sekali Bertubi-Tubi Kena Baling Bantal Dengan Isteri. Serius Lawak, Haha !!

Meninjau ke satu akaun TikT0k, perkongsian beberapa video live Acap bersama Ryan Bakery dan Haqiem Rusli telah membuatkan ramai terhibur. Bagi yang selalu mengikuti live Acap pastinya tahu Acap gemar menyakat dengan mengajak rakan livenya menyanyikan lagu Madu 3.

Klik gambar untuk info..

Sudah beberapa selebriti telah disuruh oleh Acap untuk menyanyikan lagu ini dan yang terbaru ialah giliran Haqiem Rusli. Nampaknya Haqiem begitu berani menyahut cabaran Acap dengan menyanyikan lagu Madu 3. Namun lain pula reaksi isteri Haqiem apabila mendengar Haqiem mula menyanyi lagu itu.

Baru beberapa patah lirik dinyanyikan, Haqiem telah dibaling dengan bantal oleh isterinya. Tetapi Haqiem tidak mempedulikannya dan terus menyambung nyanyiannya. Wah, bukan main seronok Acap apabila mendengar nyanyian Haqiem.

Perkongsian ini telah menerima ribuan tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Tak sangka Haqiem pun kelakar dan ‘masuk air’ juga ketika membuat live bersama Acap dan juga Ryan. Berjaya juga Acap merekrut ahli baru.

Jom tonton video di bawah :

@antiselek555

😂😂😂😂🔛🔝#foryou #fyp #livetiktok #acaps #haqiemrusli #rayyanbakery

♬ bunyi asal – DamnQT – DamnQT

@lelayusub

Terbaik la @Haqiem Rusli.. selamber dia nyanyi madu tiga, walaupun byk bantal dah terbang 😂 @Acap S @𝙍𝙮𝙖𝙣𝘽𝙖𝙠𝙚𝙧𝙮 @AdrianaAffendi #acaps #ryanbakery #haqiemrusli #adrianaaffendi #lawaktiktok #fyp #foryoupage

♬ original sound – LelaYusub – LelaYusub

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen dan ternyata ia menghiburkan. Antara komen-komen yang diberikan :

” Cam siot je acap mmg batu api patut lah wife abg fad mrh mmg si acap nie.. Sedap suara hakim ni.. rosakkk si haqiem ni.. “

” Tambah.. minyak, gula, garam, Maggie ckup rasa, acap haha…. gula bri bnyak2.. nak kene betul SI acap ni …. Aku pulak yg geram.. “

” New member madu tiga.. Aku TK pernah tengok haqem rusli TK pakai sunglasses.. lain bethol eh muka.. mangsa terbaru.. “

” Acap bak bahan org no 1… cer bahan dia.. tngk apa dia buat.. Bantal terbang dah tu.. berdekah saya tengok live ni tadi sak1t perut.. “

” Ramai dh dia recrut ni hahahhah siot betol.. Hahaha hbis smua dia msukkn dlm club kne bntai dngn bini.. Recruit dia bukan biasa2 mat semua artis ahhaha.. “

” Kau buat hal la cap..lagu keramat tu jangan buat main wooo..boleh naik barang.. silap silap tidur luar woo.. padu 3 terus.. tanjat kejap.. lirik baru.. “

” Same dengan isteri aq die pandang bile nyanyi.. Mmbe baru nak paham elak tempiass.. Tiga terus tak dua dah, haha.. “

Klik gambar untuk info..

Nampaknya semakin ramai selebriti telah berjaya ‘dihasut’ oleh Acap dengan hanya menyanyikan lagu Madu 3. Namun ini adalah content semata-mata untuk menghiburkan pengikut mereka. Agaknya siapa pula yang terkena selepas ini, hehe.

Silakan SHARE..

Sumber :  Tiktok LelaYusub, Antiselek

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT