” Dah dapat kambing, nak naik tak0t pula.. ” – Netizen

Video Terbaru Yusoff Al Qardawi Di Kandang Kambing Raih Perhatian Ramai. Amboi Bukan Main Excited Yusoff Jumpa Kambing, Siap Nak Tunggang Lagi. Part Yang Buat-Buat Berani Tapi Sebenarnya Penak0t Tu Kelakar Lah Ucop !!

Keletah Yusoff Al Qardawi, anak kepada usahawan Datuk Aliff Syukri dan Datin Nur Shahida sentiasa mendapat perhatian ramai. Kecomelan Yusuf bukan sahaja menjadi bualan tetapi gelagatnya juga berjaya meraih hati pengikut di Instagram.

Terbaru, meninjau ke ruangan Instagram Yusoff, satu perkongsian video panjang telah dimuatnaik yang memaparkan dirinya sedang berada di kandang kambing. Aksi Yusoff sangat comel berkomunisasi dengan perakam videonya membuatkan ramai yang terhibur.

Yusuf nampaknya begitu teruja dan tidak tak0t berada dikelilingi dengan kambing ternakan yang banyak. Yusoff dengan spontan membuat ajukan bunyi haiwan ternakan itu untuk memanggil kambing. Alahai pandai betul Yusoff.

Yusof menampakkan dirinya begitu berani ketika ditanya mahu memilih untuk menunggang kambing yang mana. Sebaliknya, aks1 comel Yusoff itu menghiburkan ramai apabila dirinya sebenarnya tak0t dengan kambing itu.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video Yusoff ini telah mendapat banyak tanda suka. Malah ramai yang turut memuji Yusoff seorang anak yang pandai selain turut terhibur dengan aksinya yang berani. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Kambing yg tak0t dgn Yusoff hahaha.. Hahahah Yusoff pandainya.. Yusuf yang bijak.. Ucop berani ya.. Tak tak0t kambing.. “

” Bestnya Yusof dpt explore semua.. Berani nya ucop.. comel je budak comel ni.. Comel la yusoff.. Bijak yusof ni.. “

” Pandainyerrrr ucop haha.. ger4m betoi tengok telatah yusuf ni berani dan bijak.. Beraninye yusoff.. Anaakk khambinggg.. cute la ucop ni.. “

” Teringat masa kocik dlu masuk kandang kambing ngembek aje huhu.. Ya rabbi berani nye budak ni.. ahaha yusoff.. Bijak yusoff.. “

” Cerdik yusoff ni.. Ger4m tgk dak nie Yusoff comei.. so cute yusoff.. Bijak Yusoff.. Comel betul si ucop ni.. Yusof.. Sabar yusof.. Sabar.. “

” Comelnya yusoff cakap kat kambing bijak dan berani2 tak0t tu suka neyna tengok gelagat yusoff menghiburkan hati neyna kalau video yusoff neyna tengok ulang2 kali.. “

” Sukanya tgk yusoff lyn kambing2 dan ank kambing.. Dah dpt kambing nk naik tak0t plk.. Handsome, bijak & cerdik. Love Ucop.. “

Terhibur betul dengan aksi Yusoff dengan perwatakannya yang sentiasa mencuit hati sesiapa sahaja yang melihatnya. Apa-apa pun, semoga Yusoff membesar menjadi seorang anak yang pandai dan sentiasa membahagiakan insan sekeliling.

Silakan SHARE..

Sumber : IG yusoffalqardawii_terlajaklaris

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..