” Dah besar dia. Comel sangat.. ” – Netizen

Wajah Terkini Anak Juliana Evans, Tengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan Shah Yang Telah Berusia 1 Tahun. Alahai, Comel Dengan Pipi Paunya !!

Tengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan Shah merupakan cahaya mata sulung selebriti Juliana Evans dan suaminya, Tengku Shariffuddin Shah Tengku Sulaiman Shah. Dengan menggunakan panggilan manja iaitu Milly, sekarang puteri pasangan ini sudah pun berusia 1 tahun lebih.

Milly dilahirkan pada Julai tahun lepas dan telah menyinarkan lagi kebahagiaan pasangan suami dan isteri ini. Juliana juga kini banyak menumpukan perhatian kepada rumah tangganya terutama sekali selepas kehadiran Milly dalam hidup mereka.

Meninjau ke akaun Instagram Juliana, dia sering memuatnaik gambar dan video puterinya itu untuk dikongsikan bersama pengikut-pengikutnya. Milly juga kini sudah pandai berjalan dengan sendirinya dan semakin banyak keletah yang mencu1t hati.

Antara entri terbaru di akaun Instagram, Juliana telah memuatnaik beberapa gambar Milly yang cantik bergaya memakai pakaian berwarna pink. Milly dilihat begitu gembira sekali berjalan seolah-olah seperti sedang berkawad. Alahai, comel sangat !

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

Rata-rata netizen memuji wajah comel Milly yang tanpa disedari sudah membesar dan sudah pandai berjalan. Antara komen-komen mereka :

” Aww Milly, she look so big here.. “

” Amboi mcm jogging tu.. look so cute.. “

” Rasanya mcm bru je tgk dia bertatih jalan! Shoo cute milly .. “

” Dah besar dia. Comel sangat.. “

” Aalahaiiii napa comel sgt ni babyyyy.. “

” Mcm muka grandpa dia laa…. comel.. “

” SubhanAllah cutenya!!!! sgt2 comeyyy.. “

” Wahh.. da dpt kaki si comel ni.. bole main lari2 gn mama dia .. “

Alahai, ger4mnya melihat pipi pau Milly yang bulat itu. Walaupun rambut Milly belum tumbuh sepenuhnya namun Milly tetap comel. Semoga Milly membesar dengan sihat dan sentiasa dilindungi oleh Allah SWT. Semoga ceria-ceria selalu !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Juliana Evans

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..