” Pandainya kelip-kelip mata, comel dan cantik.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Juliana Evans, Tengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan Shah Yang Comel. Semakin Besar Semakin Iras Wajah Ibunya !!

Tengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan Shah atau nama panggilan manjanya Milly akan mencecah usia dua tahun pada tahun ini. Milly merupakan permata hati selebriti Juliana Evans dan suaminya, Tengku Shariffuddin Shah Tengku Sulaiman Shah.

Meninjau ke akaun Instagram, Juliana ada memuatnaik video terbaru Milly semasa di dalam sebuah kenderaan. Milly yang memakai gaun berwarna hijau tua dan memakai headband dilihat begitu comel apabila dia mengelip-ngelipkan matanya.

Wajah Milly nampak begitu berbeza daripada sebelumnya kerana kali ini Milly sudah mempunyai rambut. Pastinya wajah Milly akan semakin iras ibunya, Juliana apabila rambutnya semakin panjang. Alahai, pandai Milly mengus1k dengan bermain mata.

Posting ini telah mendapat lebih 10 ribu likes dan rata-rata komen daripada para peminat yang memuji kecomelan Milly. Sejak lahirnya Milly, Juliana sering berkongsi video dan gambar Milly di akaun Instagram miliknya.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang ger4m melihat wajah comel Milly dan terasa begitu cepat Milly membesar. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

So cute. Alahai pandai nya kelip2 mata, comel cantik.. She’s pretty. Alahai comelnya buat w1nk. so cute. Having more hair now.. “

” Pretty. Hair grow fast.. Aaaa melting.. Cute nya dia, keny1t mata tu. Ni dia si pipi merah. Cuteness 0verl0ad. Lepas tengok 10 kali pun rasa nak tengok lagi .. “

” Cutest Princess nampak ceria.. comelnya anak juliana nie, muka macam mama dialah.. She’s so adorable Jue.. she so big now.. “

” Soucha adorable baby. Aw Orang kata baby girl extra manja. I believe it now. Cutenyer lah Princess Milly ni.. “

” Milly s Very happy baby. She will appreciate This video when she’s grown up. Thanks for sharing the beautiful moments of your family with us.. “

” So cutee with the growing hair .. as beautiful as mummy. Cutenye lahaai.. Your daughter looks so cute.. besar dah.. “

” Aiyo big girl d, Time flies… such a darling.. She is so cute. ger4m pipi dia.. Hi Mily… You look so adorable .. such a cutie.. “

Alahai, comelnya Milly dengan kulit putih melep4k dan pipi gebu. Semoga Tengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan Shah membesar menjadi anak yang solehah dan menjadi anak yang berjaya serta membanggakan ibubapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Juliana Evans

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..