” Dah nampak dah, so cute that baby bump.. ” – Netizen

Awal Ashaari Kongsi Gambar Terkini Scha Alyahya Bersama Kapsyen Yang Menar1k Perhatian. Eh Eh Dah Nampak Baby Bump Scha, Comelnya !!

Berita kehamilan anak kedua Scha Alyahya dan Awal Ashaari diumumkan kepada umum oleh anak mereka Lara Alana ketika hari ulangtahun kelahiran Awal bulan lalu. Dalam video itu, Lara yang menunjukkan keputusan alat pengesan kehamilan turut tersas0l memberitahu bakal mendapat adik lelaki.

Pasangan Scha dan Awal sememangnya antara pasangan selebriti yang popular di kalangan peminat. Anak sulung mereka Lara juga semakin membesar dan banyak celotehnya. Lara kini sudahpun berusia 6 tahun dan sudah sesuai untuk bergelar kakak.

Scha juga mengal4mi al4han munt4h dan pen1ng seperti kebiasaan wanita lain dan ini dimaklumkan sendiri oleh Awal. Selain itu, Awal juga memberitahu kepada Portal Berita Harian bahawa Scha juga alah kepada bunyi bis1ng. Awal juga menyifatkan sikap Scha sangat berbeza ketika hamilkan Lara dengan masa kehamilannya kali ini.

Menerusi akaun Instagram, Awal Ashaari telah berkongsikan sekeping gambar Scha Alyahya dan kapsyen yang mencuit hati. Scha yang nampak sedikit berisi itu berseri-seri sungguh wajahnya. Baby bump nya juga sudah mula kelihatan dan jelas nampak dari gambar ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Peek a boo.. Daddy can see you!

A post shared by Awal Ashaari ® (@awalashaari) on

Penampakan bentuk baby bump Scha ini mendapat perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Comelnyaa babybump, berseri-seri mummy.. “

” Bulat cantik baby bmp, comeynyaa perut.. “

” Cutee your b4by bump. Semoga dipermudahkan.. “

” Alolo so shomel perut scha.. “

” Dah nampak dah, so cute that babybump.. “

” Scha berisi nmpk lg cantik. Macam yg berlakon dalam awan dania dulu dulu tu.. “

” Comelnya perut, semoga dipermudahkan Scha.. “

” Aku tbayang si awal ni tgah buat peek a b00 dkt pokok bunga tu haha.. “

” From the baby bump, its a boy !! Comel la bby bump Scha.. “

Akh1rnya nampak juga baby bump Scha, kecil dan comel sahaja. Awal pun excited dan tidak sabar untuk menunggu anak keduanya lahir. Iyelah sudah 6 tahun menanti untuk anak kedua, pasti rasa gembiranya itu sama seperti Scha hamilkan Lara dahulu. Apa pun, semoga Scha sentiasa sihat dan dipermudahkan sehingga selamat melahirkan bayinya ini nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Awal Ashaari, IG Scha Alyahya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..