” Pak Nil kenapa mesti jadi orang ke 3.. ” – Syatilla Melvin

Posting Terbaru Syatilla Melvin Raih Perhatian Netizen. Eh Dah Kenapa Tu Tilla, Apa Kaitan Dengan Paknil Ni !!

Nama pelakon Syatilla Melvin kini semakin dikenali sebagai seorang usahawan yang berjaya. Syatilla yang mengusahakan produk kosmetik bersama adik beradiknya yang lain iaitu Syifa, Syida dan Syafiqa dengan menggunakan nama Kekasih by The Melvins.

6 hari yang lalu, Syatilla menerusi akaun Instagramnya berkongsikan video pemasangan pertama billboard Kekasih. Menampilkan wajah mereka bersama produk lipmatte keluaran Kekasih, ini kejayaan yang membanggakan buat the Melvins.

Menurut laporan Berita Harian beberapa hari lalu, turut menyatakan The Melvins kini sudahpun bertaraf jutawan muda. Hasil usaha mereka mendatangkan hasil dan berjaya membantu ekonomi ramai agen-agen di bawah syarikat mereka. The Melvins juga turut melancarkan 60 papan iklan yang akan dipasang di lebuh raya seluruh negara.

Menerusi akaun Instagram Syatilla Melvin, telah dikongsikan satu video yang memperlihatkan rakaman Syatilla ketika melintasi salah satu billboard yang terpampang wajahnya itu. Turut sama kelihatan billboard produk lain yang menampilkan wajah suaminya, Shaheizy Sam sebagai modelnya dan juga Dato’ Aznil Haji Nawawi atau Paknil. Namun apa yang menarik perhatian adalah kapsyen Syatilla itu sendiri yang mencuit hati.

Jom tonton video di bawah :

Kapsyen Syatilla ini menarik perhatian dan menghiburkan peminat. Antara komen-komen mereka :

” Hahaha aduh tilla. Fuh banner laki bini duk kat highway wehh.. “

” Hahahahahahaahahahah.. Yg tak tahan mengaku pulak tu, siap tunjuk lg.. “

” Hahahahha nak4l laaa hg ni tilla.. “

” Billboard sam dulu pasang pastu paknil now tilla, so kena redha.. “

” Paknil kena ada kt tgh.. kalo tak tak0t hangpa dua pat4h.. “

” Dia tak nk nnti bersemut kot highway tu.. “

” Hahhahahaa… Lawak la… Tba2 ada paknil kt tgh…. Hahahh.. “

” Hahahhahha. Patutnye kaktilla kne duk tgh2.. “

Kalau namanya Syatilla Melvin tak pernah tak lawak. Ada sahaja jenaka spontannya itu yang mencuit hati pembaca. Apa pun, tahniah sekali lagi buat Syatilla atas kejayaan ini. Semoga terus successΒ dan maju jaya di masa hadapan. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syatilla Melvin, Dato’ Aznil Haji Nawawi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..