” Cute abang Mel dan kak Ninie kita.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Ernie Zakri Dan Syamel Ketika Kecil Cur1 Perhatian Peminat. Alahai, Memang Dari Kecil Comel Sangat Mereka Berdua Ni !!

Pasangan selebriti iaitu Ernie Zakri dan Syamel merupakan pasangan selebriti yang popular serta sering menjadi perhatian di media sosial. Kedua-duanya amat sepadan kerana bukan sahaja comel tetapi juga masing-masing memiliki vokal yang mantap.

Meninjau ke akaun Instagram bernama ezl_tini, beberapa gambar pasangan ini ketika kecil ada dikongsikan. Instagram ini merupakan instagram kelab peminat pasangan ini dan banyak berkongsi perkembangan Ernie dan juga Syamel.

Antara gambar-gambar yang dikongsikan ialah gambar Syamel sedang menaiki motosikal mainan, gambar Ernie yang manis memakai baju kurung dan gambar mereka berdua yang telah disunting bersama.

Jika diperhatikan wajah Ernie dan juga Syamel tidak banyak berubah sehingga dewasa. Ernie sememangnya memiliki wajah ‘ baby face’ sejak dari kecil sehingga kini. Kedua-duanya kelihatan begitu comel sekali.

Jom lihat perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by 𝕋𝕚𝕟𝕚 ✌ (@ezl_tini)

Lagi gambar yang dikongsikan :

Gambar Syamil ketika kecil :

View this post on Instagram

A post shared by 𝕋𝕚𝕟𝕚 ✌ (@ezl_tini)

Perkongsian ini telah menerima pelbagai reaksi daripada para peminat. Ramai yang mengatakan kedua-duanya memang comel sejak kecil lagi. Antara komen-komen yang diberikan :

” Cute abng mel dn kak ninie kita.. kita hrp abng mel dn kak ninie kita dpt cahaya mata mereka insha Allah aamiin .. “

” Memang dah comel dari kecik.. Alaalalalala comey lah korang berdua nie… Serius comel hihihi.. sweet sangat.. “

” Comel jer kan.. Ooo kecik2 dlu dh biasa simpan rambut panjang.. Paling istimewa couple ni dua2 vokal power. Tu yg sgt mengasyikkn.. “

” Moga Allah permudahkn kehidupn Tini.. Aamiin. Penyokong kuat dan tak berbel4h bagi. Berangan dulu inshaaAllah akan jd kenyataan.. “

” Ernie mmg comel dr kecik lg, pemalu tak banyak cakap pun dia, rmai ingat dia s0mb0ng… fmily dia pnggil dia baby.. “

Inilah dikatakan pasangan yang sama comel sama sepadan kan. Pasti anak pasangan ini pastinya comel juga seperti ibubapanya. Semoga jodoh Ernie Zakri dan Syamel berkekalan hingga ke syurga dan terus bahagia.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ezltini, Ernie Zakri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..