” Uitt cantiknya pakai tudung.. ” – Fizo Omar

Video Fizo Omar Bersama Isterinya, Fazeera Sedang Bersiar-siar Di Tepi Pantai. Namun Penampilan Isteri Pelakon Ini Yang Mengenakan Tudung Cur1 Perhatian Ramai. Comel Sangat Isteri Abang Joe Bertudung !!

Selepas sah bergelar suami kepada gadis Sarawak minggu lalu, pelakon kacak Fizo Omar dan isterinya, Fazeera sehingga hari ini masih menjadi perhatian ramai peminat. Malah ada sahaja perkongsian video mengenai pasangan pengantin baru ini yang selalu menarik perhatian peminat mereka di laman media sosial.

Meninjau di akaun Instagram milik Cerita Artis Malaysia, telah berkongsi sebuah video terbaru yang memaparkan Fizo bersama dengan isterinya. Menerusi video itu kelihatan pasangan ini sedang bersiar-siar di tepi pantai.

Namun, perkongsian kali ini sangat istimewa kerana Fizo telah merakamkan penampilan isterinya yang bertudung. Dalam video itu juga, kedengaran Fizo memuji Fazeera dengan menyatakan dirinya kelihatan cantik setelah memakai tudung.

Untuk pengetahuan, pasangan ini masih berada di negeri Cik Siti Wan Kembang, di mana Fizo telah membawa Fazeera pulang ke kampung halamannya dan dalam masa yang sama, Fizo mempunyai kerja di sana. Hal ini dapat dilihat menerusi Ig story Fizo yang sering berkongsi keadaan terkini mereka.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai memuji isteri Fizo Omar cantik mengenakan tudung dan mendoakan semoga ikatan perkahwinan pasangan ini kekal bahagia. Antara komen-komen menarik adalah :

” Seriously comeyy dooh laaaa wife fizo, rezeki slps kecew4. Tulah kan perancangan Allah lbh manis dan terbaik.. “

” Muka sama lah, cantiknya dia bertudung. Semoga Fizo dan isteri sentiasa hidup bahagia selalu, amin.. “

” Rupa macam Aby abadi sikit, eh pandang lagi rupa Azza elite pun ada. Eh pandang lagi rupa macam ekin isteri Mawi pun ada. Yang pasti wife abg Joe sokmo cantik.. “

” Semoga terus istiqomah bertudung dan menjadi isteri yg soleheh ya Fazeera. Cantik dan manis tengok Fazeera bertudung.. “

” Alhamdulillah, lovely couple. Nampak happy sangat abg Joe sekarang dengan kehidupan barunya, semoga terus bahagia.. “

” Subhanallah anugerah Allah comel dooh manis letin. Moga Fizo n Fazeera kekal bahagia hingga ke Jannah. Aamiin.. “

” Didoakan Fizo menjadi suami yang soleh yang dapat membimbing diri, isteri dan keluarganya menjadi hamba-Nya yang taat. Aamiin. Btw memang cantik tengok dia bertudung.. “

Alahai sweet tengok Fizo puji Fazeera tu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mendoakan semoga pasangan ini akan kekal bahagia bersama dan kehidupan rumah tangga yang baru dibina sentiasa dalam rahmat Allah, amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IGĀ  Cerita Artis Malaysia, Fizo Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..