” Comelnya Rizqaa, pandai c0py daddy dia.. ” – Netizen

Rizman Nordin Kongsi Video Gelagat Anaknya, Rizqaa Yang Sudah Pandai Mengaj0k Cara Daddy. Amb0i Rizqaa, T1ru Hab1s Daddy Ni. Part Geleng Kepala Tu Comel Sungguh !!

Sudahpun berusia 4 bulan, puteri sulung pereka fesyen terkenal, Rizman Nordin dan Nurida Suraya, Rizqaa antara bayi tumpuan peminat. Wajahnya yang iras dengan Rizman ini nampak sangat comel ditambah badannya yang semakin chubby.

Meninjau akaun Instagram Rizman, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Rizqaa ketika bersama Rizman. Rizman yang meniarap seperti Rizqaa menelungk0p mukanya ke tilam sambil menggeleng-gelengkan kepala. Apa yang menariknya, Rizqaa men1ru semua aksi Rizman dan ini membuatkan Rizman tergelak.

Sememangnya bayi akan memerhati dan mula men1ru aksi orang di sekelilingnya. Ini adalah perkembangan fizikal yang bagus dan sihat untuk bayi dan menunjukkan si bayi membesar dengan kemahiran yang sepatutnya seiring dengan usia.

Rizman juga sering berkongsikan tentang Rizqaa di akaun media sosialnya dan pastinya mendapat perhatian daripada peminat. Rizqaa yang suka tersenyum ini juga pandai berp0sing dan memandang kamera setiap kali wajahnya diambil. Rizqaa juga turut dibukakan akaun sosialnya sendiri yang kini sudahpun merekodkan seramai 52.1 ribu pengikut.

Jom tonton video di bawah :

 

Gelagat Rizman bersama Rizqaa ini meraih perhatian daripada peminat. Wajah Rizqaa juga menerima pujian ramai dan antara komen-komen mereka :

” Comelnya Rizqa, pandai c0py daddy dia. Daddy’s girl, daddy pun pandai melayan. Ala rambut pintal-pintal tu cute sungguh.. “

” Kann.. hahahah.. Fatima pun tengah suka mengaj0k I now.. ” – Fazura

” She’s a doll, this made me so so happy today. Love sangat.. ” – Tiara Jacquelina

” Caption tu yg tak boleh blah tu haha. Kalau ada baby mcm risqa pkp 4bln pun tak apa. Daddy kena pakai reben kat kepala la baru sama haha.. “

” Awwww too adorable, Daddy’s little princess. Ahahaha ni comel sangat ni, ger4mnya, comell betul lah sayang oiii.. “

” Ee kenapa comel sangat ni. Dah la comel, bijak sangat pulak tu. Ad0i la, dah la serupa muka, perangai pun ikut betul.. “

” Budak pandai baru bp bulan tp nmpk kebijaksanaan dia. Please bagi yg positif je tok dia.. semoga JD ank solehah.. “

” Alala so cute, c0pycat daddy sangat Rizqaa ni. Her sengih after that, bijaknya dia ger4m tengok. Pandainye ikut apa yang daddy dia buat.. “

Pandai je Rizqaa ikut semua gerakan daddynya ini, dengan kepala geleng-geleng pun sama. Alahai baru umur berapa bulan sudah bijak mengaj0k puteri Rizman ini. Apa pun, semoga Rizqaa membesar dengan sempurna dan menjadi anak yang solehah untuk kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizman Nordin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..