“ Sampai daddy habis solat Muammar masih tak jumpa qiblat.. “ – Netizen

Video Comel Anak Tasha Manshahar Bersama Suaminya, Raqib Majid Sedang Menunaikan Solat. Amboi Muammar Part Pus1ng Cari Qiblat Tu Comel Sangat !!

Meluntur buluh biarlah dari rebungnya begitulah pepatah melayu yang seringkali diguna pakai dalam mendidik anak-anak. Didikan kepada anak-anak sangat penting dan merupakan tanggungjawab ibu bapa supaya mereka menjadi seorang yang bertanggungjawab dan berdisiplin.

Terbaru, hasil tinjauan di akaun Instagram Raqib Majid, suami kepada penyanyi yang pernah popular suatu ketika dahulu iaitu Tasha Manshahar telah berkongsi satu video anaknya, Muammar yang sedang berada di atas tikar sejadah.

Bagusnya Muammar ikut daddy solat. Dengan menyarungkan kain pelekat memang nampak bersedia untuk solat. Apa yang lebih menarik perhatian telatah Muammar yang tidak duduk diam sehingga berpus1ng-pus1ng mencari arah kiblat sangat mencuit hati.

Alahai Muammar comel melihat gelagatnya, sampai daddy selesai solat masih tidak jumpa kiblat. Sekejap masa berlalu, Muammar kini sudah big b0y dan sudah mula belajar solat. Pastinya ramai yang tidak sabar menunggu keletah-keletah comelnya.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video comel Muammar ini telah mendapat banyak tanda suka dan tontonan umum. Ramai yang memuji Muammar dan ger4m melihatnya memakai kain pelekat. Cute sangat Muaamar. Antara komen-komen yang ditinggalkan :

” Lpsni boleh jdi bilal.. Comel je Muammar berkain palekat hahahha.. Muammar comel.. aduh muamarrr ni.. “

” Hahhaa.. Alaa comel ajeee muammar ni Ger4mmm.. Muammar.. Comelnyaa dgn kain pelikat tuuu.. Alahai kain pelekat nya lagi cute dari tuan..” 

” Comelnya muammar.. semoga menjadi anak yg soleh yaa.. Alahhhh comelnya dia pakai kain pelekat.. “

” Beli kat mana ya kain pelikat untuk baby macam tu.. comelll sgt.. muammarrrr comelnyaaa kain pelikat centu.. ” 

” Sampai Dedi abes solat Muammar masih tak jumpa arah qiblat yer.. Ya Allah.. Muammar.. dh big boy sgt dgn pelikat tu..” 

” Muammar Kenapalah comel sangat ni  moga jadi anak yang soleh.. Perghh muammar pakai kain pelikat skrg.. padu bohh.. “

” Hahaha.. comel nyer awk muammar.. Memula k0npius kiblat belah mana pastu pepusing nampak kapai terbang pulak pastu rimas nengok sejadah terkelep3t cenggitu..  Banyak kek4ngan sungguh..”

Suka tengok Muammar, semakin membesar semakin banyak keletah comelnya. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Muammar membesar menjadi seorang anak yang soleh dan sentiasa membanggakan serta membahagiakan  kedua-dua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG raqibmajid, tashamanshahar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..