” Comelnya dia naik motor sampai kasut pun terlup4 nak pakai .. ” – Netizen

Betty Rahmad Kongsi Video Anaknya, Ardy Wira Menungg4ng Motor Mainan Elektrik. Alahai, Comelnya Wira Naik Motor Tu !! 

Di musim Perint4h Kaw4lan Pergerakan (PKP) pelbagai aktiviti dijalankan oleh ibu bapa untuk menghiburkan dan juga mengh1langkan rasa b0san anak-anak. Begitu juga yang dilakukan oleh Betty Rahmad terhadap anak lelakinya, Ardy Wira yang kini berusia 1 tahun 11 bulan.

Meninjau ke laman Instagram milik Betty, telah dikongsikan sebuah video di mana Wira sedang menungg4ng motor mainan elektrik berwarna merah lengkap mengenakan helmet berwarna biru. Di belakang motornya terdapat sebuah mainan.

Wira kelihatan begitu beran1 menungg4ng sendir1an tanpa bantuan daripada sesiapa. Wira dilihat menunggang motor mainan elektrik itu ke salah sebuah rumah yang berada di situ untuk menghantar mainan yang dibawa olehnya.

Apa yang melucukan, Wira tidak mengenakan kasut ketika menungg4ng motor tersebut. Ini membuatkan ramai peminat yang rasa tercuit hati melihat telat4hnya itu. Betty sempat bergurau mengatakan sekiranya sesiapa yang memerlukan rider boleh menghubungi dirinya.

Jom tonton video di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, ramai pengikut Betty tertarik dengan gelag4t Ardy yang menungg4ng motor mainan elektrik tersebut. Ada yang berselor0h mengenai Ardy yang t1dak mengenakan kasut apabila menungg4ng motor tersebut. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Sh comelnyelah wira ni.. So cute.. Kemainnn eyh g umah awek laju jee sampai tak sempat pakai kasut.. “

” Busy sngt nmpknye tu.. Kasut pon tk sempat pkai.. Muka tu jgn ser1us sngt bang.. Kaki tu kenapa ek.. G1git kang.. Too cute.. “

” Hahaha comel.. He is so cute.. Sampai kasut pun runner terlup4 nk pkai.. Comel sgt wira tlg mummy delivery sambal ye.. “

” Hahaha comel nya dia naik moto.. Beli kat mana nie.. Berapa harge.. Mcm best je nie.. Masyaallah comel sgt.. “

” Lawak.. Ya Allah comelnya.. Ger4mnya tgk budak ni tau.. Wira tolong hantar sambalsewi.. Comel sangat nih.. “

” 0MG..  Just cant take my eyes 0ff him.. Dik dik, bawak moto tengok depan.. Hati2 ye wira.. Tak0t kena r0adbl0ck nanti.. “

Pasti ramai yang terhibur melihat Wira menungg4ng motor tersebut. Walaupun hanya di kawasan sekitar rumahnya. Pastinya anak kecil seperti Wira sangat gembira dengan aktiviti seperti ini apatah lagi di musim PKP rata-rata anak hanya terper4p di rumah.

Aktiviti yang dibuat oleh Betty boleh mengeratkan hubungan kekeluargaan antara ibu dan anak serta mencipta bonding time serta memori menyeronokkan bersama anak-anak. Pastinya Wira sangat seronok dengan aktiviti yang dilakukan oleh Betty bersamanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Betty Rahmad, IG Ardy Wira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..