“ Amboi tangan tu, gar4ngnya ‘pengawas sekolah’ ni.. ” – Netizen

Video Reaks1 Muka Anak Tasha Manshahar Yang Sedang Mar4h Kelihatan Comel Di Mata Peminat. Alahai, Bukan Main Gar4ng Lagi Dia, Dah Macam Pengawas Sekolah !!

Selebriti Tasha Manshahar ini pernah popular dengan lagunya Be Mine dan kini merupakan seorang pendidik. Personalitinya sebagai seorang guru, isteri dan ibu sentiasa mendapat perhatian ramai dan Tasha dikurniakan seorang anak lelaki yang comel yang bernama Muammar Rafiqi.

Meninjau ke akaun Instagram Tasha, satu perkongsian video yang memaparkan anaknya, Muammar berdiri sambil berpel0k tubuh dengan reaksi muka yang gar4ng kelihatan begitu comel di mata peminat. Muammar nampaknya begitu ser1us dan tidak tersenyum dalam video itu. Alahai, gar4ngnya awak adik.

Menurut Tasha, Muammar menutup pagar dapur kerana adiknya, Aizat Manshahar lewat untuk turun makan setelah nama beberapa kali dipanggil makan. Apa yang menarik, si cilik itu begitu tegas dan bapa saudaranya nampaknya turut melayan karenah anak saudaranya dengan berpura-pura menang1s di depan Muammar.

Nampaknya Aizat pandai bergurau manja dengan anak saudaranya itu yang kelihatan bijak mahu menghuk0mnya kerana lewat untuk turun makan. Malah, ramai yang suka melihat gelag4t Muammar sehingga ada yang mengatakan reaks1 Muammar kelihatan seperti seorang pengawas sekolah dan guru disiplin.

Jom kita tonton video di bawah :

Ada sahaja gelag4t putera kesayangan Tasha, Muammar yang sentiasa mencuit hati peminat. Malah, posting Tasha ini mendapat banyak ribuan views dan ramai yang mengatakan Muammar kelihatan cute walaupun dirinya sedang mar4h. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Amb0i.. da makin gar4ng erk.. da mcm mummy dia dkt sek oopsss.. hahaha.. Muka sebek mcm nak nang1s tapi eg0 nak buat muka gar4ng jugak..

“ Tangan tuuuu haha.. Bakal pengawas ni.. Hahahahahaha ya Allah tak tahan dia pel0k tubuh tu.. hey Muammar awak ingat awak dah besar ke.. ”

“ Hahhaha.. muammar acah2 g4ngster pn comel je.. Muka ser1us pun comel mcm mana tu.. haha.. Raqib sgt ni.. dia ingt Mummy dia tak0t tgk muka mar4h sebiji daddy dia tu.. ”

“ Pasaipa comey sgt muammar.. Ya Rabbi comelnya muammar.. Hahah.. Tangan tu tangan tu.. uihhh gar4ng.. hahaha pandai.. Gaya tgn tu mcm org besar.. ”

“ MasyaAllah.. Comelnya.. g4rang tp pada masa yg sama kes1an kt uncle.. muka mcm dia pulak nk nang1s.. Amb0ii tangan tu haha.. ”

“ Cute lah Muammar.. Gaya tangan tu tak blh tahan haha.. Ay0kkk tak0t lah Muammar Mar4h.. Gar0nkk nya awak.. his reaction tak perlu kata apa2 dah.. ”

“ Cutenyaaa lahhh.. Cikgu disiplin mini ni.. Boleh jd pengawas ni.. Eh donut dah kuwus hensem la sekarang.. gar4ng nyeee pengawas sekolah ni.. comel betul.. ”

Amb0i, gar4ngnya adik Muammar kita ini. Pastinya Tasha dan suami turut terhibur melihat gelag4t anaknya yang begitu pandai lagaknya seperti orang dewasa. Semoga Tasha dan keluarga sihat sentiasa serta Muammar membesar dengan sihat menjadi anak yang soleh dan kebanggaan ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber: IG tashamanshahar

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..