“ Ker0t habis kening cari fish, comelnya Alisa.. “ – Netizen

Video Terbaru Alisa Aisyah Luangkan Masa Membaca Buku Dengan Mummy Raih Tumpuan Peminat. Amboi Alisa, Part Cari Gambar Fish Tu Bukan Main Berker0t Lagi Kening. Last-Last Cakap Penat, Comel Sungguh !!

Setiap hari pastinya peminat ternanti-nanti video anak selebriti Hanis Zalikha dan Hairul Hazreen. Mempunyai akaun Instagram peribadi dan pengikut tersendiri, anak mereka sentiasa menjadi tumpuan kerana keletahnya yang begitu comel.

Terbaru, hasil tinjauan di akaun Instagram Alisa Aisyah satu video panjang telah dimuatnaik. Video tersebut memaparkan Alisa sedang bersama Hanis meluangkan masa dengan sebuah buku bacaan. Amboi rajinnya Alisa belajar.

Bukan itu sahaja sebutan gaya bahasa pertuturan Alisa dalam berbahasa Inggeris juga membuatkan ramai peminat yang ger4m dengan suaranya. Bukan setakat pandai malah Alisa memberikan kerjasama yang baik ketika belajar. Good girl sangat bud4k comel ini.

Apa yang lebih menarik, part mummy meminta Alisa mencari gambar fish dalam buku bacaannya sampai berker0t-ker0t kening dan muka. Comel sangat bibit muka Alisa yang kelihatan bersungguh-sungguh fokus mencari gambar ikan.

Jom ikuti perkongsian video di bawah:

Perkongsian video terbaru Alisa ini telah mendapat banyak tanda suka. Ramai peminat yang suka melihat gaya Alisa yang comel ketika meluangkan masa bersama mummy. Malah ada yang memuji Alisa seoarang anak yang pandai. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Baca buku pun comel alisa ni.. Alahai cutenya awak ni.. ker0t2 dia lah aiii.. Pandainya dia.. Panjang betul helicopter dia.. ” 

” Masha Allah Alisa sooo clever.. Comel je sampai berker0t.. Beli kat mana buku tu.. good girl alisa.. bijak betul Alisa ni.. “

” Ok.. dahi ker0t tu cri fish ehh hahahah.. Omoo Alisa.. Sesuaii laa bjuu Minnie dgn Alisa dua-dua cuteee.. Berker0t cari fish tuu.. “

” Eeee ger4m nyaaa alisa so clever lah ger4m ger4mmm.. Dah penat dah hahahah.. kening tu kening…. “

” Smpai berker0t cr fish amboi.. Part wait tuu eaa ger4m jee tauu.. Memang lahir2 auto cantik dan bijak ke alisya nii Oh mai god.. “

” So clever and very cutie lah awak ni.. comel bud4k bijak ni.. Muka ker0t ker0t tu.. Clever girl lah.. Alahai part last tu dh start dh mls dia.. “

” Ker0t habis kening cari fish comelnya alisa.. ya Allah bijak nye.. Ya Allah comel ye kau dek ooo alisa ger4mmm serius sis ger4mmm.. “

Ada sahaja telatah dan gelagat comel Alisa yang sentiasa mengiburkan dan membuatkan ramai yang semakin suka dan menanti perkembangannya. Apa-apa pun semoga Alisa membesar menjadi seorang anak yang berjaya dunia dan akhir4t dan sentiasa membahagiakan keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG thealisaaisyah, haniszalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..