” Comelnya baby Izara. Macam muka Arif pulak.. ” – Netizen

Izara Aishah K0ngsi Penampilan Terkini Beliau Bersama Irisa Alaia Buat Peminat Teruja. Makin Cantik Dan Berseri Izara. Ayaya Pun Sudah Berubah Wajahnya Tapi Tetap Comel !!

April lalu menyaksikan pelakon kesayangan ramai Izara Aishah bertukar status kepada seorang ibu. Selamat melahirkan seorang puteri pada pertengahan April yang lalu, Izara dan suaminya Adib Khalid sepakat menamakan bayi comel ini sebagai  Irisa Alaia atau dipanggil Ayaya oleh keluarga mereka.

Baby Ayaya menjadi antara bayi selebriti popular yang lahir pada tahun 2020 ini. Memiliki rambut yang tebal dan hitam, Ayaya juga memiliki mata seperti Izara. Itu di awal kelahiran Ayaya dan seperti bayi lain juga, wajahnya pasti akan berubah dari hari ke hari. Kini tamat sudah tempoh berpant4ng 44 hari Izara dan Ayaya.

Izara yang semakin berseri-seri sejak bergelar ibu ini juga buat peminat sentiasa ternanti-nanti perkembangannya. Perkongsian Izara tentang Ayaya dan dirinya pasti menjadi tumpuan ramai peminat. Pastinya peminatnya sendiri tidak sabar menunggu untuk melihat penampilan Izara setelah bersalin yang tentunya g0rgeous dan menawan seperti selalu.

Menerusi akaun Instagram, Izara Aishah telah berkongsikan sekeping gambar terkini beliau bersama Irisa Alaia yang sudah pun selesai menjalani tempoh berpant4ng. Izara yang anggun dalam busana hitam nampak ceria dan berseri-seri. Manakala si comel Ayaya juga sudah berubah sedikit demi sedikit wajahnya dan semakin comel.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian ini mendapat perhatian daripada netizen dan peminatnya. Antara komen-komen mereka :

” Lawanyaaaa mommy baby.. “

” Awhhhh!!! Comelnyaa! Walaupun jalan satu rumah haha.. “

” Cuteeee baby ayaya. Bsr cntik mcm ibu nya.. “

” Comel nyaa bby. Jap je dah besooo.. “

” Comelnya baby Izara. Macam muka Arif pulak.. “

” Masya Allah.. cantiknya Baby Izara.. “

” Comelnya ibu dan anak… “

Makin membesar semakin comel baby Ayaya ni. Izara pun semakin cantik dan berseri-seri. Boleh kal4hkan anak dara seri Izara semenjak melahirkan ini. Dalam rumah pun cantik bergaya Izara ni. H0t mummy betul. Apa pun, semoga Izara dan Ayaya sentiasa sihat dan ceria senantiasa serta selalu dilindungiNya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Izara Aishah, IG Adib Khalid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..