” Aiyok mak dah pot pet, pot pet. Comel mommy membebel.. ” – Netizen

Kongsi Video Keluar Shopping Di KLCC, Gelagat Anak Erra Fazira, Engku Aleesya Mencuit Hati. Ayok Aleesya, Mom Dah Mengam0k. Sakan Kena Bebel Tapi Comel Sangat Erra Membebel !!

Erra Fazira sang ratu primadona ini cukup terkenal dengan kecantikan dan tutur katanya yang teratur. Sekalipun sudah diambang usia penghujung 40-an, wajahnya yang awet muda ini tidak langsung dimam4h usia. Semakin hari semakin cantik dan kelihatan seperti wanita 30 gayanya.

Anaknya Engku Aleesya juga sudah semakin meningkat dewasa. Mewarisi kecantikkan wajah Erra, gelagat Aleesya sering dikongsikan Erra ketika mereka bersama. Melihat cara anak dan ibu ini berbual dan seperti kawan-kawan lagaknya. Aleesya sering mencuit hati peminat dengan bahasa Melayu pelatnya itu.

Memandangkan PKP sudahpun dilonggarkan, banyak shopping Mall sudah mula dibuka dan Erra mengambil peluang ini untuk ber’shopping‘ kerana banyak potongan harga yang ditawarkan. Membawa anaknya Engku Aleesya bersama, suasana ceria pada awalnya bertukar sendu apabila Aleesya mula meragam.

Menerusi akaun Instagram, Erra Fazira telah berkongsikan satu video yang memaparkan beliau bersama anaknya Aleesya ke KLCC untuk membeli barang keperluan ibunya. Namun apa yang melucukan gelagat Aleesya setelah mendapat barangnya membuatkan Erra ger4m dan membebel panjang. Alahai kesian mom, Aleesya ni.

Jom tonton video di bawah:

Aksi Erra dan Aleesya ini mendapat perhatian daripada netizen. Antara komen-komen mereka :

” Dia tak suka shopping cam kite la erra.. Hahaha jimat woooooooo.. “

” Next buy her stuff at last… hahaha kak erra kena bijak dalam strategy ini kita mak-mak tak boleh kal4h.. “

” Shopping barang dia byk-byk plisss, mesti onz.. “

” Hahaa… hi5 Alesyaa. dah dapat apa yang dicari…. done.. “

” I love the way you speak to your daughter.. “

” Sm ngan Anak sbb tu pi cari beg ibu dulu Bru anak.. “

” Aiyookkkk mak dh potpetpotpet.. “

” Haha comel mommy bebel. garang jgk weh mami.. “

Lucu tengok muka bos4n Aleesya ini. Lagi tercuit hati tengok muka frust Erra yang tak dapat shopping. Dengar Erra punya membebel boleh tahan gar4ngnya. Apa pun, Erra memang terbaik mengaw4l suara dan tutur kata dengan anaknya. Boleh jadi contoh untuk semua. Semoga Erra dan Aleesya sentiasa gembira selalu hendaknya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erra Fazira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..