” Comel je dia nyanyi lagu Upin Ipin.. ” – Netizan

Video Maryam You Narae Menyanyikan Lagu Upin Ipin Buat Ramai Orang Terhibur. Wah, Dah Macam Menghiburkan Kanak-Kanak Jer. Comel Sangat !!

Pada yang mengikuti laman Instagram Durian Kimchi, pastinya mengenali Maryam You Narae. Maryam yang berasal dari Korea Selatan telah memel0k agama Islam dan memilih jejaka dari Malaysia sebagai teman hidupnya.

Maryam mula dikenali ramai apabila video beliau bertutur dalam bahasa melayu telah menjadi tul4r. Beliau mengahwini Nik Muhammad Ryzal pada tahun lepas yang berasal dari Kelantan namun bekerja di Korea dan pasangan ini menetap di sana.

Maryam mempunyai hobi yang gemar menyanyi dan beliau suka menyanyikan lagu bahasa melayu. Beliau sering berkongsi video nyanyian beliau di laman Instagram miliknya atau laman Instagram Durian Kimchi. Videonya selalu mendapat sambutan ramai dari peminat dan netizen.

Terbaru menerusi akaun Instagram, video Maryam menyanyikan lagu Upin Ipin telah dimuatnaik. Video ini mendapat ribuan likes dan ratusan komen yang memuji nyanyian Maryam yang begitu comel apabila didengar. Jom kita tonton dan dengarkan video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur mendengar Maryam menyanyi sampaikan ada yang terikut sama menyanyi. Antara komen-komen mereka :

” Jap lagi ada anak..mesti dia riba anak dia nyanyi lagu ni.ajar bhasa melayu.. “

” Ni kalau sembang ngan kanak2 mesti diorang suka kakak ni.. “

” Hahahaha.. ooh kashian ooh kashian.. oh kashiannn  terikut nyanyi sama lerr .. “

” Elok juga bagi dia menonton something yg buat dia terhibur dan perkataan yg mudah utk proses dia belajar ckp Melayu,. “

” Hahaha mariam memang Comel dan lucu.. “

” Lepas ni blh try didi n friends.. “

” Hahahah… comel la maryamyunrrr ni.. “

” Comel je dia nyanyi lagu Upin Ipin.. “

Alahai, comel pula suara Maryam menyanyi. Terhibur pula mendengarnya. Bagus sangat Maryam berusaha mempelajari bahasa melayu dengan sendiri walaupun melalui lagu kanak-kanak. All the best Maryam. Lepas ni mesti fasih bahasa melayu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Durian Kimchi, Maryam You Narae

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..