” Gempak bro, kalau saya yang make up bini jahan4m muka jadinya.. ” – Netizen

Video Man Raja Lawak Make Up Kan Isteri Buat Ramai Kagum. Woww.. Cantik Betul Hasilnya. Tak Sangka Man Berbakat Jadi Mak Andam. Memang Terbaik !!

Abd Rahman bin Kasim atau lebih dikenali ramai sebagai Man Raja Lawak merupakan seorang pelawak tanah air. Namanya mula menjadi sebutan setelah menjurai Raja Lawak Astro pada tahun 2011. Man pernah berkolaborasi bersama Ali dan Mamak menerusi kumpulan Puteh.

Sebelum ini, kisah Man pernah menjadi viral di laman media sosial kerana dia telah berkongsi sebahagian wang kemenangan yang diperolehinya pada program Maharaja Lawak Mega 2019 (MLM 2019), RM50,000 kepada individu- individu memerlukan pada Mac lalu.

Tindakan Man itu turut mendapat pujian ramai kerana sikapnya yang begitu baik dan sangat prihatin kepada golongan yang memerlukan akibat tiada mempunyai sumber pendapatan ketika negara mengalami wab4k C0v1d-19 dan perintah kawalan pergerakan dijalankan.

Terbaru menerusi perkongsian Man di Instagram, telah berkongsi satu video yang memaparkan Man sedang make up kan isterinya untuk pergi kerja. Turut diceritakan oleh Man bahawa, dia telah berhenti seketika bergelar mak andam selama 2 bulan dan kini kembali semula.

Jom tonton video Man Raja Lawak make up kan isterinya di bawah ini :

Rata-rata netizen turut memuji Man pandai make up kan isterinya setelah melihat hasil solekan dalam video itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Ps nie makeup artis x de kerja lah.. “

” Habis la MUA Kat kl tak bole caqi makan la niii.. “

” Terbaikk la bang Man damia blh pass job makeup client kt abg la pasni.. “

” Perghh.. Nk booking la nnti.. “

” Tahniah Abg man! Da expert! Cantik Make up Abg Man! Dlm masa depan bole ada make up sendiri ! Man kosmetic.. “

” Hebat bang solek isteri sendri.. Aurat isteri pn terjaga.. Yer la kn skrg byk pak andam.. Terbaiikk.. ” 

” Perghh hebat laaa .. Terbaik abang.. Gemp4k bro… Kalau saya yang make up bini, j4hanam muka jadinya.. ” 

Woww.. Memang cantik betul hasil solekan Man Raja Lawak ni. Beruntung lah isteri Man, dapat suami rajin macam ni. Apa-apa pun, Man memang terbaik. Kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Man sentiasa berjaya dalam bidang diceburi dan sentiasa bahagia bersama keluarga tercinta. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Man Raja Lawak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..