” Rare ter0k bang Man, tak terfikir nak buat camni.. ” – Netizen

Man Raja Lawak Kongsi Gambar Ketika Sedang Live Di Instagram. Namun ‘Handphone Stand’ Man Jadi Tumpuan. Ni Bukan Biashe Biashe Ni. Bijak Bijak !!

Man Raja Lawak antara pelawak yang humble dan selalu merendah diri. Tidak pernah berlagak somb0ng malahan Man antara yang dipuji ramai kerana menyumbang bantuan sebanyak 50 ribu baru-baru ini untuk meringankan beb4n bagi orang awam yang terjejas kerana PKP sekarang.

Hidup Man yang bersederhana tetap bahagia bersama isteri dan anak-anaknya. Semenjak video pendeknya Kiah Oh Kiah mendapat sambutan peminat, Man mula membuka akaun youtube sendiri yang mana di situ dapat dilihat kesemua episod drama pendek lakonannya yang mengeletek hati.

Tidak ketinggalan membuat live di Instagram, Man dilihat kerap menyertai live dari rakan selebriti yang lain. Di saat orang lain sudah canggih menggunakan handphone stand, Man menunjukkan kreativitinya mengunakan kelengkapan yang ada di dapur sebagai alat sokongan untuk ke udara live.

Menerusi akaun Instagram, Man telah berkongsikan beberapa keping video yang menunjukkan keadaan sebenar beliau ketika sedang live di Instagram. Melihat ‘ handphone stand‘ ciptaan Man yang menggunakan garfu buat peminat terhibur. Ya Allah Man kreatif sugguh Man berfikir !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Man ini. Antara komen-komen netizen :

” Good idea. Pasni habis la garpu kat dapur. Mak-mak cari garpu ghopenye anak-anak dah buat handfon stand.. “

” Kreatif.. Habis le garpu semua bengk0k…. Ade yang kena mar4h bini ni.. “

” Hahahahaha…. Ada ajelah idea nak pec4hkan perut orang.. “

” Nanti kan tak ada garfu pulop nk mkn mee goreng tapi ap1-apa memang terbaik lah abang man padu gitu.. ”

” Mampuih kena mar4h ha ha.. Ros4k habis garpu huh.. “

” Steady la pakai garfu je stand. Ahaha.. “

” Rare ter0k bang Man! Boleh try ni.. “

” Idea yang bijak man.. Tak terpikirr nak buat camni.. “

Kalau dah lig4t dan kreatif macam-macam dapat diilhamkan janji boleh digunapakai. Tak perlu bersusah membeli yang mahal dan canggih kalau yang rare macam ni pun boleh hasilkan gambar cantik. Terbaik Man. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Man terus success dan gembira disamping keluarga tersayang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Man Raja Lawak by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..