” Ger4m pulak aku haa tengok dia ni. Erma Fatima sangat.. ” – Netizen

Betty Rahmad Kongsi Gambar Ardy Wira Memakai Baju Ala-Ala Chef Buat Peminat Ger4m. Mimik Muka Tu Ish Sama Macam Mok Cun Sungguh !!

Bila disebut sahaja nama Ardy Wira, pasti terbayang wajah comel bermata sepet yang gemar tersengih. Anak kepada pelakon yang juga adik kepada pengarah Erma Fatima, Betty Rahmad ini sering mencur1 perhatian ramai. Wira yang sejak dari lahir memang suka senyum buat dirinya sering jadi tumpuan.

Membesar dengan sihat dan sempurna, sedar tidak sedar sudah setahun umurnya. Semakin bijak dan lincah, gelagat dan aksi Wira sering mencuit hati. Mulutnya yang sudah petah bercakap buat peminat tambah ger4m. Apatah lagi jika dibuat ekspresi muka comelnya tu, lagi comel jadinya.

Wira sering mengikuti apa sahaja yang dilakukan Betty. Tempat kegemaran Wira di rumah adalah di dapur. Pernah dikongsikan Betty pada posting terdahulu gelagat Wira ke sana ke sini dari ruang tamu ke dapur berulang kali kerana cuba membuka pintu peti sejuk.

Menerusi akaun Instagram, Betty telah berkongsikan beberapa keping gambar Ardy Wira memakai pakaian ala-ala Chef di dapur. Mimik muka Wira yang ditonjolkan itu buat peminat ger4m melihatnya. Dah kenapa jadi macam mama Erma ni Wira. Muka tu alahai comel sangat !!

Jom baca perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Ekpresi muka Wira yang comel ini menarik perhatian ramai. Antara komen-komen mereka :

” Aiyoooo so cute !.. “

” Eiiii comelnyaaaaaa.. “

” He is such a smiley baby too adorable macam nak cubit pipi pau tu.. “

” Eeeee comeinyaaa chef ni. Masak apa tu.. Haih so cuteee.. “

” Alamakkk so cute this lil chef.. “

” Awat jadi muka mummy erma fatima.. “

” Ger4m pulak aku haaa tengokkkkk dia ni.. “

” Ni ke yang buat sambal sewel tu . Eeiii sedap gil4.. “

” Erma Fatima sangat.. “

Wira dengan muka cheeky tu memang tak boleh berp1sah. Apatah lagi gaya yang dibuat tak ubah seperti Erma Fatima buat peminat terhibur. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap agar Wira sentiasa gembira dan membesar menjadi insan yang berguna pada semua. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Betty Rahmad, IG Ardy Wira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..