” Cantiknya anak dar4 ni. So beautiful and so cute.. ” – Netizen

Anak Jojie Aminuddin, Yang Maryam Cur1 Tumpuan Gar4-Gar4 Tampil Mengenakan Baju Rayanya. Alahai Cantik Sungguh Dia Bergaya !!

Yang Maryam, nama dipilih oleh Jojie Aminuddin buat anak tercintanya. Meskipun bukan lahir dari rah1mnya sendiri, Maryam dijaga dan disayangi seperti anak kandungnya. Hadirnya Maryam cukup memberi sinar buat kakak kepada Ratu R0ck Ella untuk merasai menjadi seorang ibu.

Untuk pengetahuan umum, Jojie telah mendirikan rumah tangga bersama Syahrizal Ismail pada tahun 2015. Setelah setahun mendirikan rumah tangga, Jojie disahkan hamil, namun rezeki tidak memihak kepada Jojie apabila Jojie telah mengal4mi kegugur4n pada usia kandungannya 3 bulan.

Oleh itu, pada tahun 2017, Jojie dan suami telah mengambil keputusan untuk mengambil bayi perempuan yang baru berusia dua minggu sebagai anak angkat. Kini, Maryam telah pun berusia 3 tahun dan dia membesar menjadi seorang anak yang begitu cantik rupa paras dan sangat bijak.

Terbaru, menerusi akaun Instagram, Jojie telah berkongsi satu gambar terkini yang menunjukkan Maryam mengenakan baju ‘ kurung kedah’ . Begitu comel melihat gaya yang ditonjolkan oleh Maryam dalam gambar tersebut, manakan tidak, Maryam memang pandai bergaya.

Ikuti perkongsian gambar oleh Jojie di bawah ini :

View this post on Instagram

💕 @yangmaryam by @awie.manik

A post shared by Jojie Aminuddin (@jojieaminuddin) on

Gambar Maryam itu turut mencur1 perhatian ramai kalangan warganet. Antara komen-komen yang diberikan adalah :

” Muka tgk Maryam.. “

” Cantiknya anak dar4 ni.. “

” Da big girl she so beautiful and so cute.. “

” Comel betul budak bertuah ni.. “

” Cik Yam awat la comel sgt.. Cantik mcm Jojieaminuddin.. “

” Comelnya dia dress up.. Muka dah macam kartun Masha and the bear .. “

” Tak pernah, X comel.. “

Alahai.. Comel betul Yang Maryam memakai baju seperti itu. Manis sungguh rupa parasnya. Semoga kehadiran Maryam dapat menambahkan lagi kebahagian buat Jojie dan suami. Kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Maryam terus membesar dengan sihat dan semoga menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jojie Aminuddin

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..