” MasyaAllah cantiknya Maryam.. ” – Netizen

Gambar Terkini Anak Jojie Aminuddin, Yang Maryam Memakai Kain Telekung Cur1 Perhatian Netizen. Comel Betul Gaya Cik Yam Duduk, Dah Macam Wanita Melayu Terakhir !!

Pengurus dan kakak kepada penyanyi Ratu Rock Negara, Ella iaitu Jojie Aminuddin mempunyai seorang anak angkat yang begitu comel dan telah diberikan nama sebagai Yang Maryam Syahrizal. Untuk pengetahuan, Yang Maryam telah diambil oleh Jojie ketika berusia 2 minggu lagi pada tahun 2017.

Ramai yang mengetahui, Jojie telah mendirikan rumah tangga bersama seorang usahawan iaitu Syahrizal Ismail yang 14 tahun lebih muda daripadanya pada Jun 2015 . Jojie pernah disahkan hamil pada awal tahun 2017, walau bagaimanapun, rezeki anak tidak berpihak kepada pasangan ini apabila Jojie mengalami kegugor4n.

Akhirnya, Jojie dan Syahrizal telah membuat keputusan untuk mengambil seorang bayi perempuan untuk dijadikan anak angkat mereka. Kini usia Maryam telah pun 3 tahun dan dia membesar sebagai seorang kanak-kanak yang begitu comel. Melihat telatahnya yang begitu manja dengan ibunya, buatkan sesiapa sahaja melihat pasti cair.

Menerusi perkongsian di akaun Instagram, Jojie telah berkongsi gambar terkini anaknya, Yang Maryam memakai telekung menunaikan solat terawih bersama keluarga di rumah. Kelihatan Maryam begitu comel mengenakan telekung, dan gayanya itu kelihatan sangat ayu.

Ikuti perkongsian Jojie di bawah :

Wajah Yang Maryam mengenakan telekung itu telah mencur1 perhatian netizen dan turut memuji Yang Maryam begitu comel. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Halah halah halah comelnya dia.. “

” Cantikknyerr.. Selamat berpuasa kak jie.. “

” Cantik Dan comel Maryam.. Nk cop buat menantu boleh tomey sgt dia tu.. “

” Ya Allah, cantiknya ciptaan Allah swt… Manis, cute.. “

” Syukur alhamdulillah selamat pagi adik comel.. “

” MasyaAllah cantekkkkkkk nye Maryam.. “

” Dari baby lg maryam ni memng cantik.. “

” Assalamualaikum YangMaryam ., Sejuk tengok dia.. InsyaAllah jadi anak solehah.. “

Alahai… Cantiknya Maryam pakai telekung. Nampak ayu sangat, sejuk jer tengok wajah Maryam. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Maryam menjadi anak yang solehah, sentiasa membahagiakan kedua orang tuanya  dan membesar dengan sihat. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jojie Aminuddin, Yang Maryam by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..