” Comel je dia b0rak tapi muka gar4ng, hehe.. ” – Netizen

Video Arwa Malaikha Urwa Sedang ‘Berceloteh’ Bersama Bapanya, Nadzmi Adhwa Buat Ramai Terhibur. Amboi, Dah Pandai Nak ‘Berb0rak’. Comel Sangat Dengar Suaranya !!

Anak kepada pasangan selebriti, Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana ini antara si cilik yang popular di media sosial. Arwa Malaikha Urwa atau lebih mesra dipanggil Urwa sudah berusia 7 bulan. Pastinya banyak perkembangan Urwa di fasa usia ini.

Menerusi akaun Instagram, Nadzmi ada memuatnaik video bersama Urwa. Dengan kapsyen yang menyatakan dia melayan bebelan Urwa, perkongsian ini telah mendapat lebih 44 ribu likes. Pastinya ramai ger4m melihat wajah comel Urwa.

Dengan tiupan angin sep0i sep0i bahasa, Urwa dilihat seperti hendak menceritakan sesuatu kepada abinya. Mulut Urwa terkum4t-kam1t ‘bercel0teh’ seperti ada sesuatu yang menarik untuk diceritakan. Alahai, banyak mulut juga Urwa ni.

Sejak mempunyai cahaya mata, Nadzmi sering berkongsi aktivitinya bersama Urwa di media sosial. Pastinya kehadiran Urwa dalam kehidupan pasangan selebriti ini menambahkan lagi rasa bahagia dalam kehidupan berumahtangga.

Jom tonton video di bawah :

Kebanyakan netizen ger4m melihat celoteh Urwa dengan mim1k mukanya. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Helo sayang, alololo kemain nak nyembang dengan ayah dia.. citer apa tu. urwa comel la diaa eii ger4m. Alahaii cantik ank ni… “

” Mesti dia kata.. “ sedapnya angin….” haha. Eyyyy why so cute eyy masyallahhh. baby cakap apa tu.. lembutnye suara.. diaa.. “

” Allahuakbar comeynya masyallah. urwa cakap apa tu  asal comel sgt … salam dari sarawak urwa sayang. tak lama lg pandai ckp la ni.. “

” Cakap ape tu baby urwa, geram lah… Comel betul urwa… peramah. Kening tu ya Allah comel ya urwa.. comey je dia borak tp muka garang nauuu.. “

” Cakap apa tu malaikha urwa ? Alaaaa comelnye. Nak membawang ke tu? Meh membawang dgn auntie meh.. dia cakap ahhhhh bestnya ddk kat rooftop angin sempoii2 ni abiiii.. “

” Apa comel sgt awak ni.. eeee pipi tu pic1t karangg.. kening mahaii.. eeee comey nye budak nie … hishhh. sembang ape 2 syg oooiiiii.. “

” Cantiknya kening dia.. Tomei nya la dear Main2 lidah nak tumbuh gigi la tu. urwa bebel ape tu..bebel pun comel.. mcm muka ummi dia.. “

Comel sangat Urwa apabila bersuara. Sekali imbas wajah Urwa seiras Ardell. Mesti Urwa berasa seronok melepak bersama abi dengan angin yang bertiup. Semoga Arwa Malaikha Urwa membesar dengan sihat dan menjadi anak yang membanggakan ibubapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nadzmi Adhwa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..