” Comel Fafau, macam Cikgu Ros dalam Pendek4r Bujang Lap0k lah.. ” – Netizen

Video Farah Fauzana Bersama Zara Zya Ketika Sedang Membuat Penggambaran Bersama. Namun Penampilan Terkini Farah Fauzana Cur1 Perhatian Peminat. Gaya Lipat Tudung Tu Comel !!

Mungkin ramai yang tahu bahawa pelakon dan pengacara terkenal, Farah Fauzana merupakan rakan baik kepada pelakon Zara Zya. Selain Farah atau dikenali sebagai Fafau dan Zara, dua lagi ‘g4ng’ mereka adalah Jihan Muse dan Shila Hamzah dan mereka berempat ini boleh dikatakan sahabat sehati.

Menerusi video yang dikongsikan Fafau di akaun Instagram miliknya, telah berkongsi satu video yang memaparkan dia dan Zara Zya di mana mereka berdua ini sedang menjalani sebuah penggambaran drama yang bakal menemui penonton menerusi saluran youtube mereka.

Perkongsian video Fafau itu melihatkan Fafau sedang mengus1k rakan baiknya itu. Namun penampilan Fafau mengenakan tudung bawal yang simple dan berkaca mata putih telah mencur1 perhatian ramai. Manakan tidak, Fafau sebelum ini tidak mengenakan kaca mata putih.

Dalam video itu, Zara sempat berkata, Fafau cuba untuk menonj0lkan dirinya dalam drama yang sedang dijalankan mereka itu meskipun pada awalnya, menerusi skrip hanya suara Fafau sahaja digunakan dan kedua-dua mereka saling ketawa bersama.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat gelagat Fafau dan Zara dalam video tersebut dan memuji akan kecomelan Fafau mengenakan kaca mata putih dan cara lipatan tudung yang digayakannya. Antara komen-komen menarik adalah :

” MasyaAllah awat sweet tomelnya kak Farah.. ” –  Nur Heliza Helmi

” Comel Fafau, macam cikgu Ros dalam Pendek4r Bujang Lap0k. Tak sah kan kalau dah jumpa g4ng, mesti menyak4t kan.. “

” Comel betul Fafau lipat tudung macam tu, sekali tengok macam permaisuri Ag0ng la pula, Tuanku Azizah, hehehe.. “

” Amboi lawa lah Farah, lain benor gaya tu. Tak pernah tengok pakai spek mata mcm tu, memang comel lote .. “

” Cantik lah, macam cikgu lah. Hahaha Fafau nk juga glam0ur mcm Zara kan, ni baru dua orang, kalua ada Jihan, kelakar lagi ni.. “

” Selamat menyambut bulan ramadan kakak Farah, cantik lah, tak pernah tak cantik, manis ja tengok kak Farah gaya mcm ni.. “

” Kakak Fafau pakai macam ni nampak lagi muda dan cantik. Nampak simple, tapi cun sangat, selamat berpuasa kak Fafau dan kak Zara.. “

Comel dan manis gaya Fafau dalam video tersebut, memang patut ramai yang memuji. Apa-apa pun, semoga segala urusan Fafau dan Zya dalam bekerja bersama-sama akan dipermudahkan dan kami dari Berita Kopak mengucapkan selamat maju jaya buat dua sahabat baik ini.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Fara Fauzana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..