” Sampai part Fafau terus ketawa. Ni baru betul, pun4h sungguh haha.. ” – Netizen

Video Nyanyian Medley AJL Daripada Penyampai-Penyampai Radio H0t FM, Muna Shahirah Dan Shaa Raih Perhatian Peminat. Wah Boleh Tahan Suara Masing-Masing Tapi Part Farah Fauzana Tu Auto Tergelak. Menghiburkan Sungguh !!

Esok bakal berlangsungnya acara berprestij Anugerah Juara Lagu 36 yang menampilkan 12 lagu daripada penyanyi-penyanyi hebat negara. Acara ini semestinya dinantikan oleh peminat seni untuk melihat lagu mana yang bakal dinobatkan sebagai lagu terbaik.

Meninjau akaun Instagram H0t FM, telah dikongsikan sedutan video yang memaparkan nyanyian medley AJL36 daripada penyampai-penyampai stesen radio ini bersama Muna Shahirah dan Shaa membawakan kesemua lagu yang bakal bertanding di pentas akhir.

Semuanya mempunyai suara yang sedap didengar dan ianya menghiburkan peminat yang menonton video perkongsian ini. Memperlihatkan bakat terpendam masing-masing, nyanyian penuh penghayatan disajikan untuk pendengar.

Dalam keseluruhan nyanyian ini, part lagu yang dibawakan oleh Farah Fauzana nyata menarik perhatian peminat. Diberikan lagu berentak tinggi, peminat tercuit hati mendengar alunan suara Farah. Terbaiklah Farah tetap melakukan yang terbaik walaupun suk4r.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Hot FM 🇲🇾 (@hotfm976)

Video ini telahpun mendapat lebih 7000 likes daripada peminat sejak ia dimuatnaik. Antara komen-komen yang dapat kami kongsikan :

” Kenapa kena lagu tinggi eh Fafau, macam tu je diaorang bagi eh haha. Terus bersemangat dengar Fafau nyanyi lagu ni.. “

” Penyam4r ni Fafau haha, boleh jadi alarm clock tak. Nice try kak Fafau walaupun pen4t ketawa dengar kak Fafau nyanyi.. “

” Mula mula tengok Muna nyanyi syok ja telinga. Dengar masuk part Fafau Allahu haha. Terkej0t terus terbahak ketawa haha, sorry Fafau.. “

” Semp0i lah Fafau nyanyi lagu Angkara. A+ for effort. Sampai part Fafau terus ketawa, pun4h lagu pun4h haha.. “

” Teringat masa d’bilique bersama siti nordiana dan khai bahar94, fafau nyanyi depan juri bersama faisal.. Fafau diciptakan untuk jadi pengacara dan DJ sahaja hehe.. “

” Haha part Fafau rasa nak kes1an ke macam mana tah. Macam lepas ger4m sangat tu haha. Lucu la Fafau, tergelak kita dengar. Terbaik Fafau.. “

” Aku punyer dok senyum tngok si muna Shahirah nyanyi… masok tang fafau tu dia macam kena belajar redhoo tau haha.. “

” Betul betul habis pun4h semua haha, memang ngam dengan lirik lagu dengan orangnya. Fafau mar4h sangat ni, sampai terus ke lubuk hati yang paling dalam.. “

” Ni baru betul, pun4h sungguh haha. Fafau tak nak mengalah weh, terkej0t den dengar. Terhibur betul Fafau ni.. “

Usaha terbaik walaupun semua bukanlah penyanyi, cukup menghiburkan. Apa pun, semoga AJL 36 malam esok akan berjalan dengan lancar dan kesemua finalis dapat memberikan persembahan terbaik mereka.

Untuk video penuh sila tekan di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG H0t FM, Youtube Channel Hot FM

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..