” Cantiknya tulisan, sweet betul ucapan Jemyma untuk Rayfal.. ” – Netizen

Video Anak Fasha Sandha, Jemyma Hadiahkan Kad Ucapan Selamat Hari Lahir Buat Abangnya, Rayfal. Namun Tulisan Serta Ucapan Jemyma Raih Pujian Ramai. Cantik Betul Tulisan Jemyma, Siap Lukis Gambar Lagi, Sweet Sangat !!

Beberapa hari lalu, telah dikongsikan Fasha Sandha adalah gambar-gambar dan video sekitar majlis sambutan hari lahir anak pertamanya iaitu Putra Rayfal yang ke- 8 tahun. Paling menarik, sambutan kali ini diadakan di rumah keluarga bekas suaminya, iaitu Rizal Ashram.

Terbaru, menerusi akaun Instagram, Fasha Sandha telah berkongsi video yang memaparkan gelagat dua orang anaknya iaitu, Jemyma telah menghadiahkan sekeping kad ucapan buat Rayfal sempena ulang tahun kelahiran abangnya.

Ucapan Jemyma buat abangnya turut membuat Fasha sebagai ibu menjadi terharu. Manakan tidak, Jemyma telah menulis  bahawa Rayfal merupakan seorang abang yang terbaik buat dirinya dan pada kad ucapan tersebut, Jemyma telah melukis gambarnya bersama Rayfal.

Menerusi video itu juga, kelihatan Rayfal seakan m4lu setelah adiknya memberikan satu pel0kan serta kuc0pan kepadanya sesudah dirinya selesai membaca ucapan pada kad hari lahir itu. Di akhir video,  Fasha sempat memberikan ucapan selamat hari lahir kepada anak sulungnya.

Tonton perkongsian video oleh Fasha di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, ramai turut memberikan kata ucapan selamat hari lahir buat Rayfal serta memuji akan keakraban dua beradik ini yang saling menyayangi antara satu sama lain. Antara komen-komen warga netizen adalah :

 ” Cantiknya tulisan , sweet betul ucapan Jemyma untuk Rayfal. Semoga hubungan dua beradik ini akan sentiasa akrab selamanya, amin.. “

” Happy birthday Rayfal. Moga tumbuh besar menjadi anak yang soleh, sentiasa mengutamakan ibu dan berjaya dunia akhir4t.. “

” Selamat hari lahir Rayfal, dah 8 tahun anak bujang Fasha ni, smga mjdi anak yang soleh buat mommy dan daddy.. “

” Happy besday Rayfal yg handsome semoga mereka semua saling sayang menyangi antara adik beradik semua, aamiin.. “

” Dah macam kembar dua beradik ni, sweet betul si adik tu dengan abanga, nampak dia sayang sangat dgn abang tu.. “

” HAPPY BIRTHDAY DAY Rayfal Ramli, semoga Barokah umur sihat selalu dalam lindungan Allah swt sentiasa ya anak.. “

Alolo sweet betul ucapan Jemyma kat Rayfal tu, Fasha pun terharu tengok ucapan Jemyma. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir buat Rayfal, semoga menjadi anak yang baik kepada ibu bapa dan abang yang baik buat adik-adik.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..